Lys i mange farver

Lamper findes i et utal af forskellige former, farver og materialer. Der findes lamper til gulvet, til loftet, lamper til at hænge på væggen og sidst, men ikke mindst, bordlamper. Men hvilken lampe er du på udgik efter? Valget af lamper til din bolig afhænger selvfølgelig af, hvor den skal placeres og til hvilket formål, den skal bruges.

 

Forskellige stilarter

Glas er ikke bare glas. Du kan få flere forskellige glaslamper, der giver et helt specielt lys til din bolig. Du kan fx få glaslamper med håndskåret mønster. Hvis du ønsker lidt farve i dit glas, er der også rig mulighed for det. Du kan enten vælge farvet glas, hvor farven udgør hele lampen, eller du kan vælge en farve, der fader ud, så farven ikke fremstår så kraftigt. Desuden kan du også få små lamper med ternet eller dråbeformet glas. Her har du rig mulighed for at mixe og matche for at skabe dit helt eget udtryk. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan lyset skal skabes.

 

De smukke glaslamper

Glas er fascinerende. Når lyset går igennem får vi en fornemmelse af, at rummet udvider sig, og alt virker større. Glas skinner, og det føles rart at røre ved. Godt nok rører vi ikke så meget på vores lamper, men det er rart og blødt at se på. Det  helt unikke ved en glaslampe er, at de bliver mundblæst, så hver og én er noget helt specielt til dig og din bolig. Hvis din bolig er præget af møbler i rå metal og træ, vil en glaslampe passe perfekt og flot ind, da den skaber en form for lethed til de ellers tunge materialer i rummet. Herved skabes der en fin balance i rummet. Uanset om du dyrker en vintage stil, en klassisk stil eller en fransk landstil, så findes der glaslamper hertil. Lampen er med til at sætte prikken over i’et i din bolig. Så hvis du ikke har så meget glas i hjemmet generelt, så bliv inspireret her og se de mange muligheder.

 

powered by Typeform