Blandt rigtigt mange børn og unge er det populært at lege med modellervoks. Det er en både sjov og kreativ hobby, som det er muligt at bruge rigtigt mange gode timer på. Med modellervoks er det nemlig muligt at lave et væld af forskellige figurer, og der er ingen grænser for, hvad man kan give sig i kast med.

Der findes mange forskellige typer af modellervoks i dag, og den traditionelle modellervoks er ikke længere den eneste mulighed. Eksempelvis findes er der nyere typer af modellervoks såsom foam clay, der har en boblet tekstur, som den almindelige modellervoks ikke har. Samtidigt er de nyere typer af modellervoks også mindre klæbrige, og dertil er det lavet til at lufttørre efter lidt tid, således at man har modellervoks i helt fast form.

 

Sådan laver man flotte figurer med modellervoks

Hvis man kunne tænke sig at udfordre sig selv endnu mere med modellervoks, så man kan komme til at lave flere forskellige figurer, så er der et par gode tricks, som man kan bruge.

Eksempelvis kan man bruge flamingokugler som base til sin figur. Kuglen kan eksempelvis benyttes som en krop til sin figur, og derefter kan man blot nøjes med at dække flamingokuglen med modellervoks udenpå. Således slipper man for at skulle bruge en stor mængde af modellervoks for at lave større figurer.

 

Køb modellervoks online

Man kan ofte opleve, at de fysiske hobbybutikker ikke har alt, hvad man skal bruge. Derfor kan det være en rigtigt god idé at søge efter modellervoks online. Her finder man nemlig et stort udvalg af modellervoks til billige priser. Se mere her hvor man kan købe alt lige fra traditionelt modellervoks til foam clay og andre nye typer af modellervoks. Samtidigt findes også en masse tilbehør til modellering, som kan gøre det endnu sjovere at lege med modellervoks.