En stor fest kan være rigtig svær at planlægge og det kan være svært at få nogle gode idéer over hele linjen, hvis man ikke har tid og plads nok i sit skema til også at lade sig inspirere. Inspirationen er det, som gør din fest til en fantastisk god fest i forhold til din sidemands og derfor er det også noget, som man bør dyrke, når man skal planlægge noget fedt eller få en god idé.

Dyrk kedsomheden

Vi ved alle sammen godt, at vi bruger for lang tid af dagen på at sidde foran en skærm og bruge vores tid på ligegyldige ting. Derfor kan det være en god idé at koble sig helt fra og bare gå en tur kun i sit eget selskab. På den måde kan man få nogle unikke og gode idéer, som kan være med til at gøre din fest bedre. Det er dog ikke det eneste værktøj, som man kan benytte sig af, når man skal have fest, man kan nemlig også uddelegere mange af de mere kedelige opgaver, som måske ikke kræver det store kreative potentiale.

Et par anderledes festidéer

Det kan være svært at starte helt fra bunden, når man skal til at finde på noget til sin fest. Derfor er der her et par tips til, hvordan man kan få en fed fest med noget god underholdning. Man kan for eksempel uddele papir og tuscher til gæsterne og bede dem lave en tegning, som man kan lave til en bog og forære den til dem som fejres. Man kan også hyre en komiker til at komme og sætte gang i festen på en god og sjov måde. Man kan også være lidt mere traditionel og hyre et band til at spille de gamle klassikere, men en anderledes fest er lidt sjovere.