Er du klar til rigtig kærlighed, eller er du fortsat tilfreds med de overfladiske tendenser i dansk netdating? Eksplosionen i matchmaking- og datingservices har ført til mange former for online dating, hvor fokus mere og mere flyttes hen på det hurtige. Vi vil ikke længere vente på kærligheden, og derfor tilbyder mange nye datingapps os kvantitet frem for kvalitet. Her sorteres mulige matches ikke på baggrund af ligheder og fællestræk – her er alder og afstand den vigtigste egenskab.

Der findes heldigvis modparter til denne tilgang til kærligheden, og den intime datinglever stadigvæk i bedste velgående på nettet. Hvis du også har tid til kærligheden, så kan dette være vejen frem for dig.

Når skæbnen lader vente på sig

Hvis du føler, at skæbnen lader vente på sig, så er du én ud af mange. Det er let at blive kørt fast i sine hverdagsaktiviteter, hvor man ikke møder særligt mange nye mennesker. Dette kan let føre til en fornemmelse af stilstand, hvor muligheden for en kæreste ikke rigtigt viser sig.

Der er mange andre, der også har det på samme måde. Fælles for alle er, at alle har muligheden for at give sig tid og ro til at finde kærligheden igennem online dating. Hvis jobbet eller fritidsaktiviteterne ikke byder på mange spontane møder med mennesker, så kan man selv skabe disse muligheder igennem én af de mange datingportaler.

De rette sammenføringer

I modsætning til mange af de nyere datingservices findes der heldigvis stadigvæk online tjenester, hvor matchmaking sker på basis af andre egenskaber end tid og sted. Fokus lægges stadigvæk på at skabe det rette match mellem to mennesker, så man ikke behøver at pløje igennem dates med mange hundrede mennesker. I stedet er det vigtige her, at man sørger for det rette match den første gang. Dette sker ved sammenføringer på basis af personlighedstræk, interesser, ønsker og lignende. På denne måde behøver man ikke at blive skuffet gang på gang – i stedet kan man blive forelsket den første gang.