Pift dit hjemmekontor op – 3 stilsikre tips

Hjemmekontorets popularitet er vokset, og mange nyder at have et arbejdsværelse i privaten. Ligesom med alle andre værelser og rum i huset kan man dog trænge til nyt inventar og stilændringer i hjemmekontoret. I hjemmekontoret skal der være fokus på holdbare og komfortable møbler, men samtidig skal disse passe til den personlige stil, der er i resten af hjemmet.

Trænger du til en opfriskning af dit hjemmekontor? Eller har du altid kunne se det smarte i hæve/sænkeborde? Så læs med her og få tre stilsikre tips til, hvordan du kan pifte dit hjemmekontor op med kreativ tænkning og funktionelle møbler.

hjemmekontor

Lad kreativiteten herske

En af de bedste metoder til at pifte et værelse eller lignende op med er ved at give væggene en frisk omgang maling. Måske trænger de blot til en opfriskning af den farve, der i forvejen pryder væggene, eller også trænger rummet til en helt ny farve, der kan være med til at give et helt nyt indtryk og en hel anden stemning. I dag vælger mange desuden at holde næsten alle væggene i samme neutrale farve for derefter at udvælge én væg, der skejer ud med sin helt egen farve. Du kan med fordel vælge en rolig og dæmpet farve, så du ikke på alt for kort tid bliver træt af at se på den. Møblerne i rummet kan ligeledes friskes op med en klat maling. Du kan også vælge at ompolstre dine møbler og skifte til et andet mønster, en anden farve eller måske endda et helt andet materiale, hvis du eksempelvis har en stol med betræk. Kreativiteten viser, at det hverken behøver at være dyrt eller besværligt at pifte hjemmekontoret op.

 

Smarte og funktionelle møbler

En udskiftning af møbler kan også være med til at give et frisk pust og dermed pifte hjemmekontoret op. Gå efter smarte og funktionelle møbler, der har udsigt til at holde længe. Ethvert hjemmekontor bør som minimum have en rigtig god stol med god komfort og støtte i ryggen. Der findes rigtig mange kontorstole, der opfylder disse ønsker, og som samtidig er moderne og flotte. Desuden bør hjemmekontoret indeholde et stort bord, der ligeledes har mulighed for at give god komfort, og som kan fås i mange forskellige designs og farver. Her er den rette løsning at kigge efter hæve/sænkeborde, da disse gør det muligt at skifte kropsholdning i løbet af dagen, da du kan hæve eller sænke det, alt efter om du har brug for at stå op eller sidde ned. På denne måde undgår du at falde sammen i ryggen, hvilket forhindrer skader og efterfølgende smerter. Tag et kig på 3xr.dk, hvor du finder et stort udvalg af gode hæve/sænkeborde.

 

Lad de små ting gøre den store forskel

Når du skal pifte dit hjemmekontor op, kan de små ting være med til at gøre den helt store forskel. Et par grønne planter i nogle friske potter, nogle flotte lysestager, en sjov figur eller et stort farverigt maleri kan skabe en betydelig forandring og give hjemmekontoret en helt anden stemning. Det handler om at føle sig tilpas i arbejdsværelset, så man får lyst til at bruge en hel arbejdsdag netop der. Invester desuden i en flot opslagstavle, der kan hjælpe dig med at holde styr og overblik over vigtige papirer, datoer og deadlines. Sørg for at holde hjemmekontoret ryddeligt, så du nemmere kan bevare overskuddet og løbende har lettere ved at holde orden i dine arbejdsopgaver.

No comments yet.

Skriv et svar

powered by Typeform