Sportsligt look, tidsløst design og komfortabelt interiør er alle noget, der kommer til hovedet, når man tænker på en Fiat. Med sit stilrene, dynamiske og farverige ydre udsendes der en eleganthed og karismatisk væren, der er så udbredt blandt Fiats modeller.

Det italienske vidunder har moderne teknologi samt livligt og funktionelt design kombineret med karakteristika, der gør, at en Fiat adskiller sig fra mange andre biler på markedet. Det er et tiltrækkende bilmærke for mange mennesker, da man som køber får skønhed og personlighed i en løsning. Fiats modeller afspejler sig i mangfoldighed og frækhed. Aspekter som virker forførende i designet, og kun som en rigtig italienervogn kan gøre det. Der er en grund til, at det velgenkendte røde logo og de forkromede vinger har sin plads i folks hjerter.

Med brugte reservedele kan du altid opretholde maksimal performance i din Fiat, og det sørger for, at køreglæden ikke forringes over flere år. En elsket bil gennemgår en masse strabadser gennem den levetid, og man kan med brugte reservedele beholde en Fiats livlighed, følelse og udtryk uden at sprænge budgettet.

Med variation i størrelserne på modellerne har Fiat en række biler, der appellerer til individets behov. Og med moderne teknologi, god funktionalitet og skarp originalt design har Fiat etableret sig i bilbranchen.

reservedele til fiat

Skarp eksteriør design med personlighed

Med sine utallige muligheder for farver og modeller ligger de velkendte designs i god jord hos mange mennesker. En Fiat udstråler førerens personlighed og er et stilikon, der er genkendt i mange sammenhænge.

Variation i modeller til ethvert behov

Med modeller der varierer fra den sportslige 124Spider og den klassiske Fiat 500 til de mere rumlige Pandaer og Tipo Stationwagon har Fiat et hav af muligheder til kunden, der ønsker noget helt konkret med samme kvalitet, farvespil og designmuligheder.

Komfort of prisklasser til folket

Det brede sortiment og konkurrencedygtige priser er en stor medvirkende faktor til, at der ses mange Fiat-modeller kørende på de danske landeveje og byområder.

Historien om de små italienske biler

Fiat (Fabbrica Italiana Automobil Torino) er en italiensk bilproducent, der med sit hovedsæde i Torino, Italien, har mere end 110 års historie og bl.a. fremstillet lokomotivmotorer, jernbanevogne, militærkøretøjer, flyvemaskiner og selvfølgelig biler. Fiat har aktiviteter i et hav af lande, og er en af Italiens største industrikoncerner. Fabrikkerne er bl.a. en af de mest automatiserede og avancerede i verden.

En lille begyndelse

Fiat etableret i slutningen af 1800-tallet, hvor den italienske entreprenør, Giovanni Agnelli, åbnede den første fabrik i Torino. Han startede firmaet sammen med en gruppe lokale investorer, der sammen kaldte det Fabbrica Italiana Automobil Torino, eller kort F.I.A.T. Det startede småt ud med få ansatte, men succesen i Italien ledte til en udbredelse på det amerikanske marked i 1908 med en fabrik i USA.

100 år gør forskellen

Gennem det næste århundrede forbliver Fiat en af Europas bedst sælgende bilproducenter og efter at have overlevet Mussolonis styre under 2. verdenskrig udviklede Fiat teknologi, der bragte dem på banen i fly-, tog- og lastbilsbranchen også. Endvidere udvidede Fiat sine forbindelser i USA og blev især et populært valg bland de unge amerikanere.

Nutidens efterspørgsel

Efter at have forladt det amerikanske marked i 1980 steg efterspørgslen på Fiat. Det ledte til at Fiat genetablerede sig selv i USA i 2011 og forstætter med at være et af de bedst sælgende bilmærker i Italien og Europa. Derudover omhandler Fiat koncernen også bilmærker som Alfa Romeo, Lancia, Ferrari og Maserati samt lastbiler, der produceres under Iveco.

Modellerne, der skiller sig ud fra mængden

Med en Fiat er du sikret bilmodeller, der har sit helt eget unikke design. Det er et design, der har store variationsmuligheder på tværs af modellerne, trods at det er de samme linjer, der går igen. Det giver en Fiat et personlig følelse, der er let at genkende på vejene, men alligevel forskellig fra de resterende modeller af samme slags. Det hele ender ud i, hvad du som køber er på jagt efter – og det store sortiment indeholder biler, der altid vil skille sig ud designmæssigt, men som stadig har den moderne avancerede teknologi og originale komfort, som er ikonisk for Fiat.

Så hvorfor ikke skille sig ud fra mængden med en farverig og livlig Fiat? Og hvis ikke farver er din stil, så fås Fiats modeller også med mere traditionelle og nedtonede farvevalg. Det er bare at gå på opdagelse i det italienske bilmærke, der med passion og hjerteblod producerer biler med følelse og temperement.

Brugte reservedele til Fiat

Med brugte reservedele kan du få pålidelige og kvalitetsoprigtige reservedele til en formidabel pris. Det kan godt være dyrt at udskifte enkelte dele i sin Fiat, så med brugte reservedele kan man nemt købe specifikke dele til konkurrencedygtige priser uden, at man nødvendigvis går på kompromis med kvaliteten. Ved at handle brugte reservedele fra en veletableret og pålidelig producent er man sikret, at kvalitet og billig pris går hånd i hånd.

Specifikke reservedele indebærer bl.a.:

  • Motor

Motoren kan godt være en dyr fornøjelse at udskifte, men ved at handle brugt fra en anerkendt forhandler kan man sagtens spare penge uden kvaliteten forringes markant.

  • Gearkasser

For at navigere din Fiat trygt og sikkert gennem byens gader kræver det, at gearkassen fungerer optimalt. Skal du have skiftet din gearkasse, så kan dette gøres til en god pris, hvis der handles brugt.

  • Karosseri

Der er utallige muligheder, når der skal erstattes materiale i denne kategori. Dette kan også nemt gøres brugt på en måde, der ikke sprænger budgettet.

  • Styretøj

En Fiat kører som en drøm, og for at den skal blive ved med det, så kræver det et optimalt styretøj. Hvis du er på jagt efter at udskifte din eksisterende, så er der muligheder for at spare penge ved at handle brugt.

  • Udstødning

Udstødningen er en essentiel bestanddel i, at bilen fungerer optimalt. En dårlig udstødning giver mere forurening og støj. Er det på tide at få den skiftet? Så kan du spare penge ved at handle med en forhandler, der har brugte reservedele til din Fiat. 

  • Ruder

Der vil altid komme stenslag, revner eller andet, som forringer dine ruder. Man kan derfor sagtens finde en billig erstatning i form at bruge reservedele, der er tilpasset din biltype.