En Mercedes er et rendyrket stilikon, og når man ser det elegante og klassiske look komme kørende langs vejen, er det svært ikke at beundre og misunde den originalitet og topkvalitet, der forbindes med en high-end Mercedes-Benz model. Der er en form for prestige i at køre i et tysk mesterværk, der gennem sine mange år i bilbranchen har leveret luksusbiler med fokus på, at kun det bedste er godt nok.

Det klassiske og letgenkendelige logo er for mange et symbol på luksus og topkvalitet, og det er tilegnet efter mange års produktion og lancering af historiske biler med store ambitioner og passion for elegance, prestige og moderne teknik.

Mercedes-Benz har en lang og stolt historie i bilbranchen for store, luksuriøse biler, og her er listet nogle årsager til, at bilmærket i dag er en veletableret producent og forhandler af store og dyre biler med fabrikker over store dele af verden.

reservedele til mercedes

Luksuriøse modeller uden kompromis

Fra offroaders til stationcars og fra cabriolet til et væld af andre modeltyper tilbyder Mercedes-Benz et langt udbytte af luksusbiler, hvor effektivitet, design, dynamik, teknologi og køreglæde går i ét med originaliteten og komforten til at give en optimal performance.

Udstyr og reservedele i topkvalitet

Mercedes er kendt for mange af deres utrolig holdbare og kvalitetsdygtige reservedele, der alle bidrager til bilens high-end performance og kvalitet. Mange biler fra Mercedes er bl.a. kendt for at holde i rigtig mange år og være udstyret med en særdeles kraftfuld motor, der er garanteret at tage dig fra A til B mange gange med stil. De holdbare reservedele giver mulighed for besparelser, hvis der handles brugt. En Mercedes kan i sig selv være en forholdsvis dyr bil, men med solide reservedele kan man roligt spare penge ved at handle brugt, når der er nogle dele, der skal udskiftes.

Innovationspræget design, teknologi og mobilitet

Mange, hvis ikke alle, Mercedes produkter har et snært at overklasse over sig, og det kommer til udspil i mange af de banebrydende og innovative teknologimæssige fordele, som en Mercedes tilbyder. Med fokuspunkter på miljørigtig produktion, bæredygtig mobilitet, teknologisk overlegenhed og fremsynet design, har Mercedes-Benz sat et stort præg og hævet standarden for bilbranchen.

Det historiske perspektiv over Mercedes-Benz

Med hovedkvarter i Stuttgart, Baden-Württemburg i Tyskland har Mercedes-Benz et fast greb på den internationale bilbranche. Tyskerne er generelt kendt for at lave pålidelige, kørevenlige, robuste og luksuriøse bilmodeller, og Mercedes-Benz er bestemt ikke nogen undtagelse.

Mercedes-Benz er en del af det anerkendte og historiepræget Daimler AG, hvor koncernen Mercedes-Benz Cars inkluderer produktionen af Mercedes-Benz og Smart Car. Ud over Tyskland er Mercedes-Benz produceret og samlet på et hav af fabrikker verden over.

Fra start til førkrigstid

Mercedes-Benz blev stiftet i 1926. Her som en del af Daimler-Benz AG, og fungerede som en sammenslutning af de daværende Daimler Motoren Gesellschaft fra 1882 og Benz og Cie fra 1883. Begge parter havde før været producenter af store, solide og dyre biler. Mercedes-Benz havde gennem 1930’erne fastlagt sig som en dominerende magt på det tyske marked, som en del af det nazistiske riges profilering af Tyskland. Endvidere dominerede de gennem 30’erne motorsporten.

 

Efterkrigstiden og tilbagevending til sporet

Efterfølgende genetablerede Mercedes-Benz sig med sin gamle position som producent af solide, dyre og konservativt udseende bilmodeller med fokus på moderne teknologi.

Det er i dag en af verdens mest anerkendte og veletablerede bilmærker.

Luksuriøse og prestigefyldte modeller uden kompromis

Mercedes-Benz oser af prestige og elegance, så at være indehaver af en Mercedes-Benz er bildrømmen for mange i Danmark og verden over. Som en af de førende producenter indenfor store, luksuriøse biler har Mercedes-Benz banet vejen for, at kun det bedste er godt nok. Med et stort repertoire af forskellige modeller har man som kunde en bred vifte af valgmuligheder, når det kommer til high-end performance og kvalitet i særklasse i et væld af prisklasser, der går fra millionbeløb til mere overskuelige investeringer.

Komfort og banebrydende teknologi er, hvad man kan forvente ved en Mercedes-Benz, når det kommer til interiør. Det giver føreren den bedst mulige kontrol over bilen, og passagerene kan nyde turen med stor sikkerhed og brugervenlige multimediestyresystemer.

Når du handler Mercedes-Benz, så går du aldrig på kompromis med kvaliteten og mærket. En Mercedes vil altid være en solid investering, der også bibeholder værdi over flere år. Med reservedele i topkvalitet kan man selv med brugte dele forbedre køreglæden, hvis det er på tide at udskifte enkelte dele – og alt til en pris, der er overkommelig.

Brugte reservedele til Mercedes

Mercedes-Benz har altid været kendt for at lave motorer, der er solide og kører rigtig langt. Det er ikke at sige, at de resterende reservedele ikke er af ligeså god kvalitet, da det ville være forkert at påstå. Der findes et væld af brugte reservedele, hvor du har mulighed for ikke at se din bankkonto gå i minus, og hvor du ikke nødvendigvis behøver at gå på kompromis med kvaliteten.

Specifikke reservedele indebærer bl.a.:

  • Motor

Med Mercedes-Benz gode historie med solide og kraftfulde motorer, så kan man med en brugt motor sagtens få en kvalitetsrig reservedel, som man kan få gavn af i lang tid. Og alt sammen til en god pris.

  • Gearkasser

For at holde køreglæden og komforten i takt, så skal gearkassen fungere optimalt. Her kan man også få gavn af en brugt reservedel uden at sprænge budgettet.

  • Karosseri

For at opretholde elegancen ved en Mercedes kan man med brugte reservedele indenfor karosseriet sagtens finde løsninger, der passer til ens bil for en komfortabel pris.

  • Styretøj

Styrefornemmelse og kørefølelsen er vigtige bestanddele i at føle sig sikker og komfortabel i sin bil. Er det på tide at udskifte styretøjet, kan man med brugte reservedele gøre dette billigt.

  • Udstødning

En udstødning, der bidrager til højmotorydelse og lavt forbrug er vigtig. Og her kan sagtens spares med brugte reservedele uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  • Ruder

Stenlag, slid, ridser, revner mm er alle ting, som de danske bilister må døjes på deres ruder til tider. Det behøver derfor ikke nødvendigvis at være en dyr fornøjelse at holde udsigten fra bilen skarp og sigtbar.