Opel er et anerkendt mærke – et originalt ikon på de danske veje – og har en lang historie med bilproduktion. De prisvindende og luksuriøse modeller er for mange blevet et symbol på, hvordan tysk kvalitet skal opfattes og skabes. Med sine stilrene og moderne designs har Opel været medhjælpende til at sætte barren på, hvordan kvalitets biler skal produceres og markedsføres.

Det er ikke mange, der ikke på slaget kan genkende det tidsløse og klassiske logo. Det forkromede lyn med en ring rundt om har lagt sig grundigt i hukommelsen på de danske og internationale bilister, som et sindbillede af tysk kvalitet, stabilitet og teknologi. Den høje kvalitet og excellente performance har givet Opel den anerkendelse, de fortjener. Bilmodellerne taler historien for sig selv.

Da tysk kvalitet er holdbart har du glæde af din Opel i lang tid. Mange reservedele vil være af høj kvalitet, og derfor er det vigtigt, at når det er tid til at skifte ud i komponenterne, så kan det gøres til en brugervenlig pris. Der er et hav af kvalitetsrige brugte reservedele, som hjælper dig med at finde de rigtige modeller til overkommelige priser. Det behøver ikke være en dyr fornøjelse at holde sin Opel i optimal form og forbedre køreglæden markant.

opel reservedele

Opels historie

Opel er en tysk bilfabrikant, som har hovedsæde i Rüsselsheim, Hesse i Tyskland. Opel har sine rødder helt tilbage til Adam Opel i 1862, hvor der på den daværende fabrik blev produceret symaskiner. Det var først efter et par årtier, at fabrikken producerede sit første køretøj.

Det startede med cykler og symaskiner

Adam Opel ligger fundamentet for Opel i 1862 i sin hjemby i Rüsselsheim. Her bliver der produceret symaskiner med stor succes i nogle år, hvorefter en cykelproduktion påbegyndes i 1886. I 1895 overtager Opels kone forretningen med støtte fra sine sønner i anledningen af, at Opel dør i en alder af 58 år.

Opel baner vej i bilbranchen

I 1899 produceres en første automobil fra Opel. Det danner grundlaget for Opel for at bygge de første biler og markerer en ny start. Starten på 1900-tallet byder på mange lancerede modeller og utallige sejre indenfor motorsporten.

Opel under og efter 2. verdenskrig

Under nazistregimet stoppes produktionen af personbiler for at fabrikkerne skal omstilles til krigsproduktion. Fabrikker, lokaliseret i Rüsselsheim og Brandenburg, bliver lagt i ruiner. Efter krigens afslutning bliver fabrikkerne genopbygget og Opel fortsætter fremgang og storproduktion af biler.

Op igennem 60’erne og 70’erne lanceres mange nye eksemplarer, og Opel kan i 1962 holde 100 års jubilæum. Det resulterer i en indvilgelse af en fabrik i Bochum, der lancerer den daværende nye Opel Kadett. Fremgangen fortsætter og Opel kan i 1972 kalde sig for den største tyske bilproducent. Dette kan mærkes på økonomien, da der gennem 60’erne og 70’erne opstår en række nye fabrikker mange steder i Europa.

Fremtiden banker på

Opel forsætter lanceringen af en række nye biler årene igennem til det 21 århundrede, og med en stigende succes op til nu fortsættes produktionen af tyske kvalitets biler.

Modeller, der er husket og elsket

Opel er alt, som man elsker ved tysk ingeniørkunst. Det er pålidelige og solide biler, som er kendt for at have teknikken, designet og alt andet i orden. Opel tilbyder en række modeller, hvor utrolig mange af dem er velkendte på de danske veje. Og med et bredt spektrum af priser, biltyper og brugerdefinerede løsninger er det ikke svært at forstå, hvorfor bilen med lynlogoet er et så populært valg i mange af verdens lande. Den lange og stolte historie har bundet ud i, at Opel i dag har lagt sig på en stor del af bilbranchen som en forhandler, der er velkendt og tilbyder modeller, der er husket og elsket af mange.

Som værende tyske biler af høj kvalitet, har Opel med modeller som Astra, Cascada, Corsa og Insignia mm et væld af muligheder til den enkelte. Muligheder, der ender ud i at, køberen har et bredt valg af modeller af høj kvalitet, som passer til ethvert behov.

Brugte reservedele til Opel

Essentielle bilelementer og dele skal vedligeholdes og udskiftes med tiden. Det sikrer optimal performance, køreglæde og komfort. Det kan i mange tilfælde være en dyr affære at erstatte nedslidte delkomponenter, og især hvis det er en ældre model, som man har stående i garagen. At udskifte reservedele behøver nødvendigvis ikke være en dyr omgang, da man ved at handle brugte reservedele sagtens kan finde løsninger på en økonomisk ansvarlig måde til brugervenlige priser. Det behøver heller ikke være et spørgsmål om at gå på kompromis med kvaliteten, når man handler brugte reservedele. Ved en anderkendt og veletableret forhandler er det både nemt og hurtigt at finde de korrekte bildele til en overkommelig pris.

Specifikke reservedele indebærer bl.a.:

  • Motor

Hvis det er på tide med en ny motor, eller du ønsker en kraftigere type til at komplimentere dine bildrømme, så kan dette gøres problemfrit og med kvalitet til en billig pris.

  • Gearkasser

Skal gearkassen udskiftes? Så kan det være en idé at undersøge, hvilke muligheder der er med brugte reservedele. Så spares der penge og kvaliteten vedligeholdes.

  • Karosseri

Det anbefales at få udskiftet nedslidte eller ødelagte dele af karosseriet, da det udgør en personfare og efterlader vigtige komponenter i bilen udsatte. Der er derfor et hav af muligheder indenfor brugte reservedele, hvor dette kan udskiftes til billige penge.

  • Styretøj

Styretøjet kan nemt udskiftes og optimeres til en overkommelig pris med brugte reservedele. Det efterlader både flere penge sidst på måneden, men det forbedrer også den overordnede køreglæde.

  • Udstødning

Hvis du ønsker at udskifte din gamle og slidte udstødning, kan dette med god samvittighed gøres brugt. Det sparer dig for penge, mens miljøet og omgivelserne også nyder godt af de ved, at lyd og gasudslip nedsættes.

  • Ruder

Trænger dine ruder på bilen til en kærlig hånd? Hvis svare er ja, så kan der med fordel handles med brugte reservedele. Slid og stenslag er næsten umuligt ikke at få på sine ruder, så hvorfor ikke erstatte ruderne for en overkommelig pris?