På vejene er Peugeot et bilmærke, der udviser karakter og robusthed, og det har været tilfældet i mange år. De stilrene og elegante designtræk er præget af en lang stolt historie med produktion af luksuriøse bilmodeller til skarpe priser, hvor moderne og sansestimulerende teknologi samt komfort har været i højsædet.

Frankrig har en tradition for industriel kvalitet og innovation, og det er aspekter, som man hurtigt kan genkende ved en Peugeot. Den forkromede sølvløve sidder elegant mellem forlygterne og minder os alle om, at denne bil er lavet med en umagehed og et detaljeorienteret mind set.

reservedele til peugeot

Når der kigges på det markante design, er det ikke svært at få øjnene op for potentialerne omkring en Peugeot. Modellerne udstråler kraft, beslutsomhed og klasse, og det er for mange en vigtig egenskab, som man søger i et solidt og veletableret bilmærke.

Efter man har haft glæde af sin Peugeot i en længere periode, så kræves der reparationer og eventuelle udskiftninger af elementære grunddele i bilen. Det kan i sig selv være en dyr fornøjelse, men det kan sagtens lade sig gøre til mere brugervenlige priser. Det er en god idé at finde en anderkendt og veletableret forhandler, der handler med brugte reservedele, da man kan få vedligeholdt sin Peugeot på en økonomisk ansvarlig måde uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Modeller med klasse og luksuriøse design til skarpe priser

Med prisklasser, der appellerer til en bred vifte af befolkningen, har Peugeot sat sig sikkert på et marked, hvor man kan købe biler med høj luksus til overkommelige priser. Designet er lækkert og moderne, og det føles veltrimmet og harmonisk at kigge på.

Valgmuligheder, der er tilpasset den enkelte

Fra store SUV’er til mindre bilmodeller har Peugeot en række kvalitetshøje biler til ethvert behov. Alle er udstyret med et karakteristisk design, en unik køreoplevelse og en banebrydende moderne teknologi.

Historien om Peugeot

En tidlig begyndelse hos en fransk familie

Peugeot har en lang historie, der har sine rødder helt tilbage i 1810 i en familievirksomhed, der blev omdannet til et jernstøberi. Det var i 1888 at firmaet begyndte at producere cykler, og efter et år efter en trehjulet dampvogn. I perioden fra 1890-1896 blev der bygget mindre biler med Daimler-forbrændingsmotorer, men det var først i 1896, at Armand Peugeot grundlage Automobiles Peugeot. Allerede i 1900 var Peugeot Europas næststørste bilproducent.

Lancering af Peugeot 201 og en scooter

Peugeot lancerede i 1929 en 6 CV model, der fik navnet 201. Dette blev en stor succes og selv i dag fremstilles 201’erens efterfølgere af Peugeot.

Mange tohjulede køretøjer er også blevet produceret under Peugeot, og i 1953 blev den første scooter S55 med mærket Peugeot lanceret.

Vinder af Tour de France

Med rødder indenfor tohjulede transportmidler var Peugeot også pionere indenfor cykelsporten, hvor de i 1977 vandt deres 10. og sidste sejr i Tour de France. De var her sponsorer for Bernard Thévenet. Selv i dag producerer Cycles Peugeot cykelmodeller, der er med i nutidens Tour de France.

Med en historie på over 200 år har Peugeot utrolig mange innovative projekter og lanceringer bag ryggen. Som en veletableret bilproducent bringer Peugeot altid deres modeller tættere på fremtiden og søger efter løsninger, der revolutionerer branchen.

Modeller med skyhøj luksus og brugervenlige priser

Peugeot laver biler med utrolig høj luksus, men gør det til brugervenlige priser. Det betyder, at man kan opleve kvalitetsbil med alt, hvad det indebærer til priser, der spreder sig over et stort spektrum. Det giver fleksible muligheder til den enkeltes behov og bildrømme. Muligheder, der ikke bare afspejler sig i de økonomiske frirum, der er, men også i de forskellige modeltyper, der er at vælge imellem. Alle med den samme klasse, kvalitet og de luksuriøse forhold.

Ønsker du en bil til under de 100.000 så kan det være, at 108-modellen er noget for dig, hvor Peugeots elegance og karakteristikker går igen. Det kan være, at der er behov for mere rummelighed, så 3008 GT er mere din stil. I så fald er den kraftfulde og stadig enkle SUV proppet med detaljer, smart teknologi og høj komfort.

Brugte reservedele til Peugeot

Der er vigtigt at have de helt rigtige reservedele, der går bedst sammen med din Peugeot. Og for at holde bilen i tip top stand kræver det vedligeholdelse løbende. Med brugte reservedele kan din Peugeot holde sig godt kørende i op til mange år uden, at der efterlades et stort sort hul i din økonomi bagefter. Ved at finde en anerkendt og veletableret forhandler behøves der ikke gås på kompromis med kvaliteten af reservedele, når de handles brugt, men der spares blot på prisen.

Specifikke reservedele indebærer bl.a.:

  • Motor

Motoren er trækkraften i din bil, og hvis det er på tide at udskifte denne, så kan det gøres på en økonomisk ansvarlig måde, hvis der handles brugt.

  • Gearkasser

For at sikre en optimal performance og god køreglæde kræves det, at gearkassen løber som smurt. Går du og søger efter en udskiftning til din bil, så kan der spares hårdt optjente penge ved at finde brugte reservedele.

  • Karosseri

Man vil jo gerne opretholde det elegante ydre ved en Peugeot, og derfor skal dele af karosseriet til tider udskiftes. Det er både nemt og hurtigt at finde billige løsninger på dette, når der handles med brugte reservedele.

  • Styretøj

Kontrol og føring er essentiel, når man kører til og fra arbejde. Derfor er det vigtigt, at styretøjet er i orden. Trænger det til at blive udskiftet, kan der spares mange penge ved at handle brugt. Kvaliteten er ikke nødvendigvis nedsat.

  • Udstødning

Med en udstødning der ikke fungerer, udsendes der mange forurenende gasser og meget støj ud til omgivelserne. Det er derfor essentielt, at denne udskiftes, hvis behovet opstår for det.

  • Ruder

Man kan aldrig rigtig undgå revner, ridsler, stenslag eller andre kvalitetsnedsættende elementer på ruderne, når man benytter bilen dagligt. Derfor skal ruderne skiftes en gang i mellem, og det kan med god måde gøres på en billig facon. Ved at handle brugte reservedele kan dette udskiftes på en økonomisk forsvarlig måde.