Det er ikke et sjældent syn at se mange biler i Danmark med det klassiske og letgenkendelige Toyota logo. Det ligger til bund i et pålideligt mærke og brand, der med kvalitet, sikkerhed, miljøbevidsthed og innovation har etableret sig solidt på det danske og internationale bilmarked. Det har gjort, at Toyota til den dag i dag har lanceret en række kvalitetsrige og miljørigtige bilmodeller, der appellerer til forbrugeren og selve bilmarkedet.

I dag er Toyota et af de mere populære valg på de danske veje, og det har noget at gøre med en lang historie med tilfredse kunder, moderne designs, høj sikkerhed og bæredygtig mobilitet. Man kan derfor vide sig sikker på, at når man ser en Toyota komme kørende, så er det med lav miljøpåvirkning og høj kvalitet, der sikrer køreglæde og minimale tekniske fejl.

reservedele til toyota

Men som tiden løber og årene går – og jo flere ture til og fra arbejde, du tager – så skal din Toyota stadig vedligeholdes, for at du kan sikre dig, at tilfredsheden forbliver den samme. Det kan i mange tilfælde være dyrt at udskifte essentielle reservedele i en bil, men ikke des mindre er det utrolig vigtigt. Køreoplevelsen og den overordnede kvalitet forringes, hvis man kører rundt med udstyr, der trænger til en kærlig hånd. Derfor kan man med god samvittighed handle brugte reservedele, og det resulterer i gode reservedele til billige penge. Det behøver ikke være en dyr fornøjelse at holde din Toyota i fin form. Det gavner dig, trafiksikkerheden og miljøet.

Nedenfor oplistes nogle årsager for, at Toyota er så velrepræsenteret på de danske veje:

Høj kvalitet og sikkerhed

Med modeller og reservedele i topkvalitet har Toyota udmærket sig som et bilmærke med få fejl og stor sikkerhed, der sikrer dig, din familie og andre medtrafikanter i trafikken.

Miljørigtige biler

Mange af Toyotas hybrid eller brint modeller er en afspejling i visionen om at arbejde hen mod et sundere og bedre miljø. Så med en Toyota mindskes miljøpåvirkningen samt forhøjer køreglæden.

Modeller til ethvert behov

Toyota har et stort repertoire af modeller, der appellerer til individets kørselsbehov. Med modeller der strækker sig fra den lille, smarte Toyota Aygo til større Verso, så er du sikret en bred vifte af muligheder – både som hydrid eller ej.

Bag om Toyota – Indblik i historien

Toyota er en japansk bilfabrikant, der har hovedsæde i Toyota, Aichi i Japan. Det er en utrolig stor industrikoncern med fabrikker, forhandlere og producenter i mange dele af verden. Det er bl.a. Japans største (og en af verdens største) bilproducenter og har produceret motorkøretøjer af mærker som bl.a. Toyota, Lexus, Hino og Daihaitsu.

Fra væveri til bilproducent

Toyota Motor Co. Ltd. Blev etableret som virksomhed i 1937, men startede faktisk ud fra en væverifabrik, Toyoda Automatic Loom Works, der var grundlagt af Toyoda Sakichi. Toyotas første bil blev lanceret i 1947, og det var den såkaldte ’SA-model’.

Eksport og produktion uden for Japan

I 1959 begyndte produktionen uden for Japan, og det startede med en lille fabrik i Brasilien. Herefter voksede netværket til flere oversøiske fabrikker. I løbet af 1960’erne begyndte eksporten til bl.a. USA, og de første biler blev solgt i Danmark i 1967.

Toyota verden over

Med stigende succes har Toyota nået til, hvor de er i dag. De tre ellipser på logoet symboliserer ”Toyota verden over”, og er en god beskrivelse af deres solide tag på bilbranchen i dag.

Kvalitetsrige modeller og miljørigtighed i højsædet

Det skulle gerne være muligt at finde en model, der opfylder mange af de krav, man har som bilist. Toyota har et stort sortiment af kvalitetssikre, designfaste, komfortable og højteknologiske bilmodeller, der tilbyder alt det, der behøves i en pålidelig og solid bil. Med miljørigtighed i højsædet er mange modeller fremtidssikret, og det moderne look og design fortæller hele historien i sig selv. Så med en Toyota, der er klar til fremtiden, og med et stort valg af brugte reservedele har du mulighed for at få en bil, der forbliver ny i lang tid.

Brugte reservedele til Toyota

For at du kan sikre dig, at din Toyota fungerer optimalt og overholder de krav, du havde sat før købet, så kræver det regelmæssig vedligeholdelse. Og det kan betyde udskiftninger af essentielle dele løbende, om enten uheldet er ude og noget går i stykker, eller nogle reservedele såmænd bare er nedslidte og trænger til en udskiftning. Med brugte reservedele kan det gøres forholdsvis smertefrit for pengepungen, da visse reservedele er dyre fra ny. Ved en anderkendt og veletableret forhandler af brugte reservedele behøver man ikke nødvendigvis at gå på kompromis med kvaliteten, hvis der gerne vil spares. Det er bare at undersøge mulighederne.

Specifikke reservedele indebærer bl.a.:

  • Motor

Det er vigtigt at motoren virker, som den skal. Det er drivkraften, der for dig fra A til B. Er et på tide at udskifte dette? Så kan din køreglæde forhøjes, og alt sammen til billige penge, hvis der forhandles med brugte reservedele.

  • Gearkasser

Hvis det er på tide at, der bliver gjort noget ved gearkassen, så er der nemme penge at hente ved at handle med brugte reservedele. En mulighed, der giver dig flere penge at løbe med om måneden.

  • Karosseri

Hvis noget af karosseriet er slidt eller i stykker, så kan det have konsekvenser for dig eller bilens komponenter. Det er der anbefalet at få dele udskiftet, og det kan sagtens gøres til en overkommelig pris.

  • Styretøj

Er det på tide at udskifte styretøjet? Eller dele af det? Hvis ikke det fungerer optimalt, udgør det en sikkerhedsfare og en gene, hver gang bilen bevæger sig ud på vejen. Med brugte reservedele er det nemt at finde billige løsninger på problemet.

  • Udstødning

Med brugte reservedele er det ingen sag at få udskiftet et udstødningsrør til en økonomisk ansvarlig pris. Herefter kan din Toyota fortsætte med at udsende mindre forurenende gasser og unødvendig støj.

  • Ruder

Slid, revner, stenslag er alle hændelser, som den daglige bilist til tider på døjes med. Det ser både træls ud, men kan også udgøre en risiko, da udsynet mindskes.