Luksuriøst design og kvalitet er kompetencer, der alle kommer til hukommelsen, når man tænker på, hvad en Volvo skal indeholde. Volvo har gennem en lang årrække været stræbende pionerer indenfor næsten alt maskineri omhandlende trucks, busser, konstruktionskøretøjer, motorer, reservedele, biler mm. Her har kunden har altid været et essentielt fokuspunkt, hvor kvalitet, miljøvenlighed og sikkerhed er i højsædet, og det har gjort Volvo til et veletableret og anerkendt bilmærke på den danske og internationale scene.

reservedele til volvo

Det lækre og stilsikre design, der er kendetegnet ved mange af Volvos modeller, er årsagen til at det er ofte set på de danske veje. Det svenske bilmærke har store ambitioner og et hav af modeller, som muliggør de aktiviteter, du holder af – et godt eksempel V90 Cross Country modeller, hvor et råt look kombineres med luksus og alsidighed.

For at få optimal glæde af sin Volvo over mange år kræver det god vedligeholdelse. Med brugte reservedele er det både muligt at spare godt på de enkelte reservedele og samtidig opretholde god og solid kvalitet. De brugervenlige priser ved brugte reservedele er en god fordel, da man tit kan finde velegnede dele til priser uden at få helt på kompromis med kvaliteten.

Volvo har gennem en lang periode været det mest eftertragtede og købte bilmærke i Sverige, og her er oplistet nogle årsager for, hvorfor dette er tilfældet:

Pålidelige biler som ingen anden

Komfort og køredynamik er i centrum, når Volvos modeller udfolder sig på de danske veje. De kompromisløse præstationer i SUV, Sedan, Cross Country eller Stationcar modellerne tilbyder effektiv og pålidelig hverdagskørsel til den enkelte og det behov, der medfølger. Det er svensk elegance, når det er bedst.

Sikkerhed i topklasse

Volvo har til mål, at udvikle innovative biler, der har fokus på bilsikkerhed. Det er et mål, de med stor stil er leverandører af, og en egenskab, der er meget eftertragtet i bilbranchen. Banebrydende teknologi giver den store sikkerhed i Volvos biler, og når det er i samspil med skandinavisk luksus, så har man et bilmærke, der er optimeret til at performe på de bedst mulige vilkår.

Et væld af modeller

Det er forskelligt, hvilke modeller og biltyper man kan have behov for som køber, men med Volvos lange række af bilmodeller med kraftfulde motorer og kvalitetshøjt udstyr er et svært ikke at finde noget efter ens behov.

Historien om Volvo

Volvo er en svensk bilkoncern, der blev grundlagt i 1926 som datterselskab af kuglelejefabrikken, SKF, af Assar Gabrielsson og Gufstaf Larson. Det var dog først et selvstændigt firma i 1935, hvor der efterfølgende skete fremskridt, der sikrede Volvo et ry som producent af solide og driftspålidelige familiebiler.

Amerikansk inspirerede modeller på det svenske marked til international succes

Før 2. verdenskrig var Volvos biler store amerikansk inspirerede modeller, hvor de opnåede et veletableret marked i det svenske. Der var dog begrænset eksport, hvilket blev ændret efter PV444 blev lanceret i 1944. Det var en mindre bil en de tidligere modeller, med det var med denne model, at Volvo begyndte at vise sig med større synlighed på eksportmarkederne. Senere kom Amazon i 1954, og det blev en international succes. Det var dog ikke kun på bilmarkedet at Volvo udmærkede sig, da det også udviklede en betydelig produktion af trucks, busser og konstruktionsegnede køretøjer.

Overtagelse til anden side, men samme produktion

Efter at der blev afvist sammenslutning med Renault i 1993, blev Volvos bilafdeling overtaget af Ford i 1999 under Volvo Cars Corporation. De andre afdelinger og aktivitetsområder blev samlet under Volvo Group.

Volvo Cars blev herefter købt af Zhejiang Geely Holding i 2010, som er et kinesisk firma, der er producent og bagmand bag et af Kinas største bilmærker – nemlig Geely. Volvos fabrikker i Sverige og Belgien forbliver dog fastholdt, mens produktionen indledes i Kina også.

I dag er Volvo er anderkendt bilmærke, og både Volvo Group og Volvo Cars har stor fremgang både i Sverige og internationalt.

Veletablerede og sikre bilmodeller i topkvalitet

Det dynamiske og lækre svenske design går hånd i hånd med det tidsløse interiør, hvor komfort og teknologi mødes for at skabe en følelse af sikkerhed, kontrol og unik køreglæde. Volvos modeller udmærker sig alle med et eksteriør med attitude og luksus og et interiør med et raffineret og komfortpræget design, der er i symbiose med banebrydende teknologi, der højner sikkerhedsniveauet og kontrollen over bilens bevægelser. Alt er skabt med omtanke, hvor du placeres i centrum og i kontrol.

Brugte reservedele til Volvo

For at opretholde den klassiske sikkerhed, pålidelighed og svensk elegance, som man finder i en model fra Volvo, er det vigtigt at finde reservedele, der bidrager til optimal komfort og køreglæde. Det fås ved at tage de specifikke fordele, der er i reservedele fra Volvo, og få dem til en overskuelig og komfortabel pris. Med brugte reservedele opnås lige præcis dét, da der er mange penge at spare ved at handle brugte reservedele fremfor nyt. Mange gange kan man opnå god kvalitet og pålidelighed med reservedelene, mens bankkontoren ikke går i minus, og bilens performance forbliver sublim.

Specifikke reservedele indebærer bl.a.:

  • Motor

For at kunne få det bedste ud af sin pålidelige Volvo, kræves en motor, der er op til udfordringen. Det kan være en dyr omgang, men med bruge reservedele er det nemt og hurtigt at finde en billig løsning, der stadig kan optimere komforten og køreglæden i en Volvo.

  • Gearkasser

Et solidt gearskifte er vigtigt for at få det bedste ud af at køre en solid Volvo. Med brugte reservedel kan dette gøres muligt uden at budgettet sprænges. 

  • Karosseri

Volvo er kendt for deres høje standard og fokus på personsikkerhed. Et robust karosseri med en høj standard er derfor essentielt for en Volvo, og det er også noget de producerer selv. Med bruge reservedele opnås samme gode sikkerhed, men til billigere penge. 

  • Styretøj

Et pålideligt styretøj er alfa omega for, at der er optimal kontrol over køretøjet, og penge kan også spares ved at handle med brugte reservedele, der samtidig består af god kvalitet. 

  • Udstødning

Udstødningen skal gerne være af lav vægt og høj motorydelse for at fungere optimalt. Det er ikke et område, som man skal lade stå hen uset, da der findes gode brugte reservedele til at udskifte med. 

  • Ruder

Sidst, men ikke mindst, kan der spares penge med brugte ruder, der forhøjer sikkerheden i stedet for de gamle.