Sådan bliver I enige om jeres bryllupsmenu

Jeres store dag venter lige om hjørnet, og I er i gang med at finde ud af, hvilken menu I skal have. Det kan være rigtig svært at beslutte, hvad det skal være. Måske er I heller ikke enige om, hvad I vil, eller hvordan menuen skal se ud.

Hvem står for hvad?

Et bryllup er et fællesskab, derfor er det vigtigt, at I tilgodeser hinanden, så I på hver jeres måde får noget af det, som I begge to gerne vil have. Ofte hører man om, at det er kvinden i forholdet som står for brylluppet. I den forbindelse hører man også om kvinder, der siden deres tidlige ungpige år, har haft en æske under sengen med alt det, deres drømmebryllup skal bestå af.

Her er det vigtigt at slå fast, at det ikke er hendes eller hans, men jeres. Det er derfor op til jer i fællesskab at finde ud af, hvordan I vil have, at brylluppet skal være. Hvis I begge to gerne vil have noget medbestemmelse og jeres egen personlighed med i brylluppet, så kan der indimellem være tidspunkter, hvor der kan opstå uenighed. Derfor kan det være en fordel, at I fra start af gør det klart, hvad der betyder noget for jer og er vigtigt for jer hver især. På den måde kan det være, at den ene overordnet står for pynt, og den anden står for, hvilken menu I skal have. Det handler meget om, hvad der har jeres interesse, og hvor jeres kompetencer ligger.

Find jeres bryllupsmenu i fællesskab

Hvis I begge to gerne vil have indflydelse på menuen og ikke kan nå til enighed, så er der flere måder, I kan gøre det på, eksempelvis:

  • I kan hver især sammensætte jeres drømmemenu, herefter kan I sætte jer sammen og:
  • Tjek for om der er retter, der er ens
  • Tjekke for om I kan lide det, som er på den andens menu
  • Tal om retterne og lav måske en helt tredje menu, hvor I har blandet jeres menuer
  • Virker det ikke, så kan I slå plat eller krone eller sten-saks-papir
Comments are closed.

powered by Typeform