Det at få et nyt badeværelse kan være en meget dyr investering. Derfor kan du ved få ændringer af badeværelset få et badeværelse, som er lige så godt som et helt nyt. Ved at gøre det på den måde, så vil du kunne få dig et nyt badeværelse billigt.

Tips og tricks til at friske dit badeværelse op

Med få ændringer kan du få dig et helt nyt badeværelse. Nogle gange vil det være rart med et helt nyt badeværelse, men hvis ikke pengene er til et helt nyt, så kan det være fint med små ændringer. Et badeværelse kan hurtigt blive kedeligt og virke meget standart i hjemmet.

  1. Skift greb

Har du et badeværelse med greb – skift dem. Det er meget moderne med messing eller lædergreb. Udover de greb der er på møblerne, så kan du også skifte kroge til håndklæder og badekåber. For at fuldende looket, så kan du også vælge at skifte toiletholder-, børste og spand. Grebene kan virkelig give rummet noget stemning, hvad enten det er den romantiske stil, minimalistiske eller nordisk natur.

  1. Mal

Det at male en farve på væggen kan gøre en kæmpe forskel for, hvordan rummet opfattes. Dit badeværelse vil blive meget mere personligt, hvis du vælger at male en eller flere vægge. Hvis du har fliser, så kan du sagtens male ovenpå dem også. Når du maler, så er det vigtigt, at du køber en vådrumsmaling, så malingen ikke skaller af igen.

  1. Skift håndklæderne ud

Det at have gamle forvaskede håndklæder til at hænge kan gøre, at rummet ser endnu mere kedeligt ud, end det er. Derfor kan det give rummet meget, at du vælger at skifte håndklæderne ud.

Selv mindre tiltag på badeværelset kan koste penge, hvis du gerne vil have forandring på dit badeværelse, men ikke har pengene til det, så kan du her (link til side om SMS-lån) se, hvordan du får pengene til det.