Sådan finder du de rigtige paller til dit gods

Der findes et hav af forskellige varianter, når det kommer til paller. Så det kan være godt at få en guide til, hvilke paller, der vil passe til dit behov. Hvis du er i erhvervet, skal du nok bruge paller til fragt og levering, og måske engangspaller er svaret på dine udfordringer, når det kommer til at fragte. Det kan du læse mere om her.

Forskellige slags engangspaller

Engangspallen kan produceres på mange forskellige måder. Den kan blandt andet produceres, så den passer til dit gods. Både i styrke og størrelse. Men som navnet lyder, kan engangspaller ikke benyttes så mange gange, da de ikke indgår i et byttesystem. Dog er de billige og af fin kvalitet. Især hvis der skal fragtes noget, der ikke er så tungt og omfattende. Og så er der mange muligheder for en engangspalle. De kan være varmebehandlede, ovntørrede eller af friskt træ – eller de kan bare være ubehandlede, men dermed også i ringere kvalitet. Prisen er dog ofte efter kvaliteten, så engangspaller er måske mest til en hurtig og enkel fragt, der ikke skal koste for meget. Også hvis du ikke har så meget gods, kan du få dem i halvpaller, så de fylder knap så meget. Men de duer til både kasser, hylder og stativer, der skal stå stabilt under fragten. Så pallerne fragter altså varer og andet gods sikkert frem. Og hvem ønsker ikke, at deres varer også er i god stand, når de kommer frem? De fleste vil nok sætte pris på, hvis varerne er fragtet på paller.

Man kan også købe brugte engangspaller hos nogle forhandlere, for de holder jo så længe, de gør. De kan bare ikke byttes inden for pallesystemet. Men mange bruger engangspaller, så de er nogle af de mest kendte i erhvervet.

Comments are closed.

powered by Typeform