Sådan gør du din bolig klar til salg

Der er mange ting, at tage hensyn til når du står og skal sælge dit hus eller lejlighed. Det kan ofte synes uoverskueligt, i og med de fleste gerne vil have, at deres hus står i uovertruffen stand til fremvisning, men ikke rigtig ved hvilke ting de skal fokusere på ved salg og klargøring af boligen.  Det kan der rådes bod på.  Her kommer  der nogle tips til hvordan du fremviser din bolig, således den fremstår i bedste stand til fremvisningen.

 

Praktiske foranstaltninger

Inden du skal fremvise din bolig vil det være en god idé at have alt det praktiske på plads.  I den forbindelse er det vigtigt at have sen liste med alle fejl og mangler, i så fald der er sådan nogle, så køber ikke bliver overrasket. Ved at have styr på disse viser du en potentiel køber, at du ikke prøver at skjule noget, hvilket er med til at opbygge en form for tillid.

I den forbindelse er det måske en god idé at alliere sig med en fagmand på området i form af en tømrer eller murer, som ved hvad det vil koste at lave evt. fejl og mangler i forhold til boligens stand.  Det giver en tryghed, da du er i stand til at fortælle en evt. køber hvad et vil koste at ordne de værste sprækker og revner-

Af andre praktikaliteter er de mere formelle slags, som er i form af en boligadvokat eller en ejendomsmægler, således der ikke er rod i papir arbejdet.  Her kan samarbejde med en ejendomsmægler som du har tillid til være guld værd. Det giver ro i sindet, at vide hvem der skal være med til at afsætte ens bolig, hvorfor det ikke er ligegyldigt, hvilket ejendomsmæglerfirma der vælges.

Her skal ejendomsmægleren helst være i stand til at give en potent rådgivning ved at være realistisk i forhold til markedet og prisniveauet. Ligesom denne skal være transparent, forstået på den måde, at der ikke må være nogle skjulte salærer.  Hvis du vil have førsteklasses rådgivning omkring bolig og salg, så læs her.

Indvendig præsentation af huset

Ved fremvisning af huset vil det være fordelagtigt at det indvendige spiller til ug.  Når man sælger et hus skal du sælge en drøm. De fleste boligkøbere har svært ved at  forestille sig at bo i et hus, hvis det roder over det hele.   Derfor er første trin, at rydde op. Dernæst er det en god idé at tjekke alle rum i sømmene, er de malet ordentligt. Det gælder både loft, vægge og gulv. Hvis du ikke har den fjerneste idé om, hvilke typer af maling du skal bruge til at male husets loft og specielt male gulvene, så er der hjælp at hente.

Det udvendige

Det udvendige må heller ikke blive negligeret, når huset skal fremvises, hvor det ikke behøver at være mere besværligt end at slå græsplænen. Derudover kan det par glatter maling hist og her, samt at fjerne lidt ukrudt gøre underværker.

No comments yet.

Skriv et svar

powered by Typeform
%d bloggers like this: