Sådan bygger du selv din egen palleseng

Det kan være svært at være med på moden, men bare rolig har du nogle paller og en madras, så kan det ikke gå helt galt. Det kræver ikke ret meget at bygge en palle seng, du skal kun bruge få ting, og måske strips. Det er en god løsning hvis pengene er små, det er ikke sikkert de er det, men det ser altså også utroligt godt ud.

Hvorfor bygge en palleseng?

Hvorfor skal du bygge en palleseng? Og er den overhovedet noget hver? Der er rigtig mange unge mennesker som har valgt at lave en palleseng, det rustikke er kommet frem og blevet moderne. En palleseng er nem og enkel, og passer perfekt ind til moderne hjem, i og med det er af pallerammer er det også bæredygtigt, da det er genbrug.

Fremgangsmåde

  • Få fat i 3 EU-paller, da det er dem som holder længst.

  • Få fat i en madras på 120 cm * 240 cm.

  • Strips pallerne sammen, på den korte led.

  • Sæt madrassen på.

  • Du er nu færdig med din seng

  • Påsæt sengetøj

Ideer til soveværelset

Der er ingen tvivl om at tingene skal passe sammen, så det er vigtigt at farverne passer sammen. Derfor skal du have fat i nogle ting som matcher din seng. Du kan eventuelt starte ud med noget sengetøj som passer i farverne, noget vintage textile som passer til. Du bliver nød til at prøve noget nyt, klip grene af træerne og sæt i farverige vaser så er du på rette spor. Andre ting i træ kunne også hjælpe, men du skal passe på det ikke bliver for meget, det kan det nemlig hurtigt blive. Så vælg gerne lidt der ikke kun er træ, men måske ting i pastel farver, da det passer godt til det meste, og er ret roligt.

Comments are closed.

powered by Typeform