Sådan får du større brug ud af dit have

Det er altid rart at være udenfor i den friske luft. Det kan du bl.a. være i din egen have. Kan du godt lide at være ude i haven, men får du det ikke gjort lige så meget, som du gerne ville? Det kan der nemt laves om på. Hvis du er så heldig at have en have, er det også bare med at få den udnyttet.

Køb et drivhus

Når du gerne vil have større brug ud af din have, er det helt oplagt at købe et drivhus. Hvis du har et drivhus, gør det nemlig, at din sommer nærmest bliver forlænget. Hvis drivhuset er isoleret, kan du i hvert fald sidde ude i haven meget længere tid, end hvad du normalt ville kunne. Desuden er det virkelig hyggeligt at sidde sådan inde i et drivhus. Du kan være ude i haven, men så lidt uden at være det alligevel. Om sommeren når det er for varmt til at sidde derinde, kan du jo dyrke forskellige grøntsager og få tiden til at gå med det.

Lav et hyggehjørne i haven

Hvis du nogle gange har svært ved at finde på ting at lave ude i haven, kan det også godt ende med, at du går indenfor i stedet. Det kan du modvirke ved at lave et hyggehjørne, hvor du kan ligge og slappe af, når vejret er til det. På den måde er du ude i haven, men uden egentlig at lave noget specielt. Du kan f.eks. sætte en hængekøje op et sted, så du altid kan ligge der og læse en bog eller ligge og lytte til musik. Du kan også lave en lille terrasse bagerst i haven, hvor du kan sætte et par liggestole eller stille et lille cafésæt, hvor du kan nyde din frokost om sommeren.

Comments are closed.

powered by Typeform