Sådan gør du din indretning mere moderne

Det kan altid være svært at vide hvad der lige kan gøres i huset/boligen, for at være med på moden. Du prøver helt sikkert med lidt forskelligt, men det er ikke sikkert det lykkedes for dig helt 100%. Mange vælger at gøre noget ved huset, grundet der skal være mere mode i huset, men det kan til tider være svært, faktisk kræver det ikke ret meget. Du skal blot ændre en smule i boligen, tjekke sider ud omkring indretningen og så er du der.

Det rustikke

De kære gamle kartoffelkasser er ved at blive hverdag for os igen. Ikke bare til opbevaring af kartofler men også til ophæng på vægge, slibning og maling af kartoffelkasserne er blevet et hit. Det er blevet en del af mange danske hjem, ikke kun kartoffelkasser, men også hestesko til ophæng og så videre. Trægulv i mørke farver, kabeltrommer som sofaborde, og ikke mindst pallesengene, det er virkelig noget af det der rykker.

Det basale

Så er der det enkelte, sorte, grå og hvide farver. Det hele skal være ryddeligt, og se pænt ud, der må ikke være noget rod, det hele skal være rent. Der er rigtig mange der bruger det basale i indretningen, det hele skal være så enkelt som muligt, gerne dyre designermøbler, og så skal der være pænt, samt køkkengrej skal være bitz, så bliver det ikke dyrere.

Det farverige

Der er stadig nogle som er vild med farver, specielt børnefamilier. Der skal altså også være lov til farver, og at skabe liv og glæde. Men med farverne pifter du huset op, skaber noget anderledes, som det at leve også er vigtigt at man har noget der ser godt ud, som skaber forandringer, man bliver glad af farver. Og tro det eller ej, men der skal ikke mere til end farver for at blive glad.

Comments are closed.

powered by Typeform