Det kan godt være dyrt at gå ud og få lavet nyt køkken. Hvis du ønsker dig et nyt køkken, men samtidig har et budget, som gør, at du ikke bare kan gå ud i en forretning og vælge dig et helt nyt, findes der stadigvæk en løsning.

Hvordan starter du?

Hemmeligheden bag et nyt køkken på budget er, at du skal ud og være lidt kreativ. Du er nødt til at kigge rundt i dit køkken og vurdere, hvad der er vigtigst at få skiftet ud, eller hvad der trænger mest til det. Når du laver køkken på budget, kan du ikke nødvendigvis skifte alt ud, og derfor må du skifte forskellige elementer ud, som i det store billede giver køkkenet et helt nyt look.

Skift din bordplade

Bordpladen er en så stor del af køkkenet, at en udskiftning af den helt sikkert ville give noget nyt til køkkenet. Hvis du før har været vant til en bordplade af træ, så prøv i stedet en af laminat. Det endelige resultat bliver lidt sjovere, hvis du vælger noget andet, end hvad du er vant til. Du kan finde smukke og funktionelle køkkenbordplader til dit nyt køkken her.

Mal dine køkkenlåger

Noget der virkelig også vil skabe forandring, er hvis du maler alle køkkenlågerne. Det kræver blot, at du finder den rette farve og får taget alle låger af. Så er det bare at starte fra en ende af. Hvis du samtidig giver de nymalede låger nogle nye greb, vil dit køkken komme til at se helt nyt ud.

De sidste detaljer

Til sidst kan du ændre lidt på alle detaljerne rundt i køkkenet. Hvis du altid har haft den samme vase stående på bordet, så skift den ud med en ny f.eks. Den slags ting vil i sidste ende også bidrage til følelsen af et helt nyt køkken.