Sådan skaber du et godt samvær i familien

Det er ikke altid nemt at få det hele til at fungere som familie. Teenagerne sidder bare hjemme, laver ingenting, der er ikke meget tid at indhente med sine børn. IPads ’ene er optaget, hvad skal der gøres? Der er flere ting der kan afprøves, men virker det overhovedet? Der er så mange ting børnene kunne være med til, husholdning som man i gamle dage altid var med til, hvor er det blevet af?

Fælles maddage

I kan skabe et fælles rum i køkkenet, hvor i kan lave maddage 1-2 gange om ugen. Det vil bringe jeres familie tættere, det er der ingen tvivl om, i kan starte med at lave hinandens livretter, lad børnene være en del af det. Lad dem skære grøntsager, dække på bordet, eller hælde vand ned til pastaen. I slipper for telefontiden, lad børnene glemme alt om telefonerne. Eventuelt lad dem ikke bruge apparaterne efter aftensmaden, for så slipper i for hysteriske unger, og en masse bøvl med at få dem i seng, samt børnene får en god nats søvn, det er ikke altid det sker når telefonerne er en stor del af deres hverdag.

Oplevelser for familien

I kan i weekenderne skabe minder for livet, tage på udflugt ned til havet, eller en tur i zoo. Det giver en mulighed for at blive stærkere som familie, især et sted hvor i kan lave samarbejde, og knokle hårdt for at være et godt team.

Eventuelt tag i escape rooms, og skab et samarbejde der aldrig har været der før. Det giver jer muligheden for at blive stærkere som familie. Det er ikke kun aktion og lign, i kan sejle en tur i kajak, eller en gummibåd når vejret er til det. Der er intet hyggeligere end en eftermiddag på vandet.

Comments are closed.

powered by Typeform