Sådan undgår du, at drivhuset forsvinder med stormen

Har du investeret i det storm-resistente drivhus eller kigger du altid nervøst ud af vinduet, når stormen raser på? I tiden med globale ændringer oplever Danmark flere og flere store storme, hvilket har medført flere eksempler på knuste drivhuse i de danske haver. Ikke nok med, at oprydningsarbejdet er uoverskueligt, så udgør de almindelige drivhuse også en fare for det nærliggende område. Under de kraftige vindpust skal der ikke meget til førend, at ruderne knuses. Det kan udvikle sig til, at enkelte glasskår uheldigvis kan blive løftet op af vinden og pludseligt gennemskærer de luftbanerne med høje hastigheder.

Gør jeres have sikker før det er for sent

Drivhuset kan give hele familien glæde med sine goder. Det er noget andet at kunne gå ud i sit drivhus hapse en frisk skoleagurk eller en af de absurd søde tomater, frem for at gå død i de samme standard tomater fra Spanien. Det er glæden ved at have en forsynende have, og derfor bør man i disse tider investere i det sikre drivhus. Pludselig så sker det unævnelige, og så står man altså uden sine små glæder og et stort oprydningsarbejde. Det er derfor en god idé at investere i et stærkt drivhus, før at det gamle medfører skader til en ulidelig regning. Du kan se nærmere på dine investeringsmuligheder her.

Læ er ikke længere nok

Med så store vindpust i de oftere forekommende storme, så bare det, at drivhuset står i læ sikrer altså ikke drivhusets overlevelse. For at kunne modstå vinden skal drivhuset mest af alt have en forstærket konstruktion. Dette indebærer især at gå væk fra de små glasruder og skifte det ud med hærdet glas, der kan modstå vinden markant bedre. Yderligere eksisterer den anerkendte tyske testorganisation, TÜV, der tester nye drivhuse og bedømmer, hvorvidt de enkelte drivhuse er stabile og resistente i deres konstruktion.

Comments are closed.

powered by Typeform