Selvom man måske ikke lige går og tror det, kan der være en god slat penge at hente på den gamle bil, såfremt man får den solgt på den rette måde. Det er faktisk også lettere, end man tror at få den solgt, da det er muligt at få den solgt online.

Nogle steder bliver din gamle bil prisvurderet af eksperter, hvorefter den eksporteres til udlandet, hvorfor det er muligt at gøre en bedre handel, end at sælge bilen til skrot eller sælge den til en bilkrejler. På den måde skal man ikke konkurrere med priser på andre brugte biler i Danmark, da bilen eksporteres, hvilket kan vise sig at være en særdeles god handel for dig.

Der er dog en del forskellige ting, man skal være opmærksom på, når man sælger sin bil, hvilket blandt andet er, hvad prisen afhænger af, og hvorledes processen foregår.

sælg bil

Prisen på din brugte bil afhænger af mange forskellige ting

Prisen på den brugte bil afhænger af en del forskellige ting, hvilket blandt andet er gældende for bilmodellen, da nogle modeller er dyrere end andre. Derudover afgøres prisen ligeledes af, hvilken stand bilen er i, og om den har defekter, skader eller lignende. Derfor skal man altså oplyse, om ens bil har sådanne skader, defekter, ridser, buler eller lignende, således det medtages i det givne bud.

Noget andet, man skal oplyse, er, hvor langt bilen har kørt i dens levetid, hvilket også vil have en indvirkning på prisens størrelse. Dette er fordi, at bilen er mere slidt, jo flere kilometer den kører, hvorfor dette også skal implementeres i buddets endelige beløb. Herudover kan det også være afgørende, om man har noget udstyr i bilen, der kan være med til at gøre bilen en smule mere værd, hvorfor det også er vigtigt at få oplyst til eksperten, der skal give buddet.

Hvorledes foregår processen?

Uanset hvor i landet man bor, er det muligt at få vurderet sin bil, da det hele foregår online, hvilket er med til at gøre processen gnidningsfri, nem og hurtig for alle parter. Det første, der sker, er, at man sender oplysningerne til eksperter, og af disse oplysninger er de ovenstående blandt andet en del af, og alt dette kan man blot indtaste på en hjemmeside. Når man har gjort dette, vil et bud på bilen gives, og her medtages de givne oplysninger om blandt andet bilens stand, hvorefter man kan tage stilling til det givne bud. Vælger man at acceptere dette bud, vil man senest 3 dage efter buddets accept kunne se sin bil blive hentet fra indkørslen. Dermed skal man altså ikke gøre andet end at opgive informationer og tage stilling – uanset hvor i landet man er. Få vurderet din bil på http://www.bilplus.dk/.