Sommer er tiden for godt humør, lange og lyse aftener og ikke mindst fede sommerfester i haven. Du kender måske det med, at du er samlet med hele din familie alt for sjældent. Hvis du vil tage initiativ til at være sammen med hele din familie, er det oplagt at holde en sommerfest. Men hvordan kommer du i gang med planlægningen af sådan en fest?

Lad andre klare madlavningen

Der er ingen sommerfest uden god sommermad. I hvert fald er det altid rigtig hyggeligt at samles om noget lækker mad. Dog kan det godt tage rigtig lang tid, hvis du skal stå og forberede mad til hele din familie. Også på selve dagen kan du risikere at skulle bruge en stor del af din tid i køkkenet. Det er ærgerligt, fordi du i stedet kunne bruge den tid på at være sammen med din familie.

Hvis du vil spare tid på madlavningen, kan du i stedet lade andre klare det. Alt afhængig af hvor stor festen er, kan du enten bestille mad ud af huset eller catering. Du slipper ved begge løsninger for selv at lave mad. Find catering og mad ud af huset hos lemenu.dk.

Planlæg en sjov underholdning

Selvom du og din familie garanteret sagtens kan få en hel aften til at gå med at snakke, så er det alligevel sjovt med en eller anden form for underholdning, hvor alle kan komme lidt op af stolene. Du kan f.eks. finde på nogle festlige selskabslege. Du kan finde mange forskellige på nettet, som passer til netop din type fest. Ellers kan du finde alle dine gamle havespil frem, så du og din familie kan konkurrere i dem. Det kan altid sætte gang i stemningen med sådan nogle konkurrencer. Hvis du vil gøre det ekstra spændende, kan du sætte nogle præmier på højkant.