Servér en drink med et smil!

Holder du en kom-sammen for vennerne eller familien? I så fald så må man under ingen omstændigheder gå ned på noget ord mad og drikke. Det kommer godt nok an på hvad man holder, for hvis man blot har valgt at holde en hyggelig aften før en bytur så kan det være at maden ikke behøver komme i første række, og i sådanne tilfælde der skal man måske i stedet vælge at fokusere på at få lavet nogle drinks, som får ganen til at løbe i vand bare ved det blotte syn af dem.

Hvor finder man opskriften på de bedste drinks?

Det er måske et spørgsmål der er værd at få af vejen først. Man kan finde de gode drink på mange forskellige sider, men en af de mest populære sider er Idéer til fest hvor man kan finde nogle af de mange bedste drinks. Man kan eksempelvis finde opskrifter på drinks som brandbil, strawberry daiquiri og Gin og tonic.

Dette er samtidig nogle af de mange eftertragtede drinks som man kan servere for sine gæster. Fordelen ved disse drinks er samtidig at de ikke behøver den store forberedelse og samtidig behøver man ikke være en mesterkok eller nok rettere mester bartender for at kunne finde ud af at bikse en af disse drinks sammen, så de i sandhed bliver gode. Lige en lille advarsel: man skal nok passe på med at lave for mange af disse eller i hvertfald passe på med at gøre dem alt for gode, for i så fald kan det bare ende med at gæsterne udelukkende vil hjem til dit hjem fra nu af! Bare et lille heads up.

Tilbered dem tidligt på aftenen

Alt efter hvilken drink man vælger at lave til sine heldige gæster, så skal man måske tænke lidt over hvornår på aftenen man vælger at begynde at brygge dem sammen. Det kan nemlig godt tage lidt tid og derfor kan det være en mulighed at tilberede dem tidligt på dagen for derefter at køle dem i køleskabet så de er hurtige til at tage ud og præsentere for sine gæster.

Comments are closed.

powered by Typeform