Skab et godt liv for din hund

Som hundeejer følger der et særligt ansvar. Det er ikke bare en ting, du har købt. Det er et væsen. Der er ting, man må gå på kompromis med, fordi man forpligter sig til at prioritere ens hund og sørge for, at den får et godt og langt liv. Det kræver noget af hundeejeren. Se mere om, hvad du kan gøre herunder for at skabe gode vilkår for din bedste ven.

 

Gå ture med din hund

At gå ture med hunden er noget af det vigtigste, du skal foretage dig med hunden. Men tænk på, at det også er sundt for dig både i forhold til motion men også socialt, hvor du møder andre hundeejere. Hunden trænger også til motionen samtidig med den kan aktivere dens glimrende lugtesans og bruger sin nysgerrighed med den. Dertil er hunden et socialt væsen, som vi mennesker er, og derfor nyder den at møde andre hunde og mennesker ude på en gåtur.

 

Det anbefales, at du går mindst 1 time om dagen med din hund. Du kan eventuelt fordele den time, så du går med den morgen, eftermiddag og aften. Da kan hunden også få tisset af flere gange om dagen. Da undgår du, at den har snavset med det på gulvet derhjemme.

 

Giv hunden sund næring

En hund trænger god næring i dens kost. Sund kost er med til at holde os friske og raske, og give os energi, hvormed det er vigtigt. Der findes masser af hundefoder, som er lavet specielt til hunde, så du kan være sikker på, at hunden får alle vigtige vitaminer og mineraler. Der er dog nogle forskelle på hundemad, som du skal holde øje med:

 

  • Der er både hundefoder til hvalpe, voksne hunde og senior hunde
  • Forskellige smage såsom kylling, fisk, lam, rodfrugter, tang og lignende
  • Der er kornfrie og glutenfrie produkter. Måske er din hund allergisk overfor disse, hvormed der er disse produkter på markedet

 

Det meste hundemad indeholder sunde olier og andre mineraler, som både er med til at skabe en flot pels, sunde tænder udvendigt, og indvendigt er den med til at styrke led, og muskler samt organer.

 

 

 

powered by Typeform