Når nu det endelig er forår, er det helt oplagt at kaste sig ud i alle de bolig- og haveprojekter, som vi ellers har gået og udskudt i løbet af vinteren. Det er som om, at motivationen til at komme i gang stiger i takt med, at vejret bliver bedre. Måske du allerede har nogle projekter i tankerne, men hvis ikke, så kan du få noget inspiration her.

Byg et skur i din have

Det kan være rigtig praktisk med et haveskur, fordi du kan opbevare alle dine ting der, som helst ikke skal tage skade af vejret. Det kan f.eks. være din grill, havemøbler, haveredskaber, børnenes havelegetøj m.m. Hvis du vil kunne passe bedre på dine ting, kan du overveje at bygge et haveskur som det næste.

Når du skal handle materialer til dit nye skur, kan du f.eks. gøre det hos rustfribolte.dk.

Giv dine gamle møbler en make-over

Hvis du har nogle gamle møbler, der er begyndt at se lidt slide og trætte ud, kan du nemt og hurtigt give dem helt nyt liv. I stedet for at overveje at smide dem ud, kan du i stedet give dem en kærlig hånd, så de kommer til at se nærmest helt nye ud. Det kan du f.eks. gøre ved hjælp af en klat maling. Hvis du har et gammelt skab eller kommode, kan du også finde nogle nye, smarte greb og skifte de gamle ud.

Lav dig selv en urtehave

Hvem drømmer ikke om at kunne gå ud i sin have og plukke lidt grønt til maden om sommeren? Hvis du er vild med den tanke, kan du overveje at lave en urtehave ude i din have, hvor du planter grøntsager, krydderurter m.m. Der er altså bare noget over at kunne lave mad med sine egne hjemmedyrkede afgrøder.