Hvad skal du som privatperson være opmærksom på, når du skal renovere?

Overvejer du at renovere? Så synes jeg lige, at du skal læse med her. Der er nemlig nogle forhold, du som privatperson skal være opmærksom på, når du skal renovere. Ved at læse med nedenfor vil du blive klog på, hvad du skal være opmærksom på, inden du begynder med din renovering, som Do-Mo Entreprise kan være dig behjælpelig med.

  • Projektbeskrivelse
    Inden selve renoveringsprojektet igangsættes skal du have udarbejdet en projektbeskrivelse. Det betyder, at du i samarbejde med en arkitekt skal lave beskrivelser og tegninger af projekter. Projektbeskrivelsen skal bruges til, at du som kunde kan føle dig tryg og sikker på, hvad der er aftalt. Beskrivelsen sikre altså mindst mulig forvirring eller misforståelser under projektet, da en præciseret plan allerede ligger klar.
  • Skjulte skader
    Hvad der kommer bag på mange under en større eller mindre renoveringen, er risikoen for skjulte skader. Disse skjulte skader kan være råd eller skimmelsvamp. Byggereglementet siger, at disse skader SKAL udbedres under renoveringen, og det kommer derfor bag på mange, at der kan være en ekstra udgift. Skader som disse kan være dyre, og det er derfor en god tommelfingerregel at lave ’plads’ i budgettet til disse skjulte skader.
  • Midlertidig bolig under renoveringen
    Det er ikke altid hensigtsmæssigt at bo i en bolig der renoveres, i hvert fald ikke hvis renoveringen er af hele boligen. Det kan derfor være en rigtig god idé, at overveje om man kan bo et andet sted midlertidigt. På den måde undgår man, at blive ”skør i hovedet af” håndværkere der fylder ens hjem hver dag.

Få et uforpligtende tilbud på din totalrenovering

Entreprenørfirmaet Do-Mo står altid klar til at vejlede dig om, hvilke muligheder der er i forbindelse med en renovering af din bolig. Du kan altid få en snak om dine ønsker og lade Do-Mo komme med et uforpligtende tilbud til dig.

Comments are closed.

powered by Typeform