Skal haven redesignes? Se her

Man tænker ikke altid over, at haven faktisk kan fungere som et ekstra rum til din bolig. Ligesom med indretning af boligen, kan haven trænge til, at man ”flytter om” og til, at man tænker anderledes med hensyn til indretningen. Når du indretter din nye have, er solen en vigtig del af, hvordan den skal se ud. Sørg for at få udnyttet sol og skygge på bedst mulige måde. Det kan også være nogle stisystemer, der kan være med til at åbne haven op på helt andre måder.

Få hjælp til at lave din nye have

Det kan være svært at finde på, hvordan den nye have skal se ud. Ligeledes kan ens viden om materialer til terrasse og sti være begrænset, og det der med planterne, kan være problematisk at finde rundt i. Hvilke blomstrer hvornår, og hvad for nogle planter og buske producerer frugter og bær, man kan spise? Det er smart, hvis man kan få hjælp til denne proces. På den måde er man sikker på at få det optimale ud af sin have. Når man nu alligevel er i gang, kan man lige så godt gøre det ordentligt. Bor du for eksempel i nærheden af Børkop, Fredericia eller Vejle vil Flemming’s Entreprenør og Haveservice ApS være en anlægsgartner du kan benytte, og en anlægsgartner der har mange års erfaring.

3 ideer til din nye have

Hjælp udefra kan således være en ide til at finde på, hvad din have lige præcis skal få lavet. Her er tre gode ideer, så du kan få mere glæde fra din have.

  1. Højbed. Få dine frugter og grøntsager lidt op i højden og oplev glæden ved at dyrke dit eget uden at få ondt i ryggen.
  2. Bålplads. Lav en bålplads og nyd de danske sommeraftener til langt ud på natten med varmen fra bålet og evt. et snobrød i maven.
  3. Sø. Er der noget, der beroliger os mennesker, så er det vand – lyden af vand og udsigt til vand. Med din egen sø kan du komme tættere på ro, og du vil få en smuk oase i din have.
Comments are closed.

powered by Typeform