Virksomheden, ADogDream.dk, er en webshop, som tilbyder deres kunder alt det udstyr, som man har brug for som hundeejer. Sortimentet er stort, og ejerne bag virksomheden er engagerede, når det kommer til at finde gode produkter til menneskets bedste ven.

hundesele

Familiens bedste ven fortjener det bedste

Mange danske familier ejer en hund, og rigtig mange kan nikke genkende til at have et stort kærlighedsforhold til sin hund. Hunden kan nærmest blive betragtet som en del af familien, fordi den er så afholdt af resten af familien. Langt de fleste danskerne vil derfor kun deres hund det bedste og forsøger derfor at finde det bedste udstyr til den. Hos den sønderjyske virksomhed, ADogDream.dk, kan danske hundeejere finde alle former for tilbehør, plejeprodukter og andre varer til deres hunde. Virksomhedes aktivitet foregår udelukkende fra deres webshop.

På webshoppen hos ADogDream.dk finder deres hundeelskende kunder alt fra hundeseler og halsbånd til legetøjsudstyr og hundemad. På hjemmesiden får man hurtigt et overblik over de mange varekategorier, som virksomheden besidder. Dermed finder man hurtigt det, som man leder efter. Grundet det store udvalg af produkter og varer til hunde, kan de fleste ting findes i forskellige varianter og størrelser. Dermed er du sikker på, at du kan finde lige netop det produkt, som passer til din hund.

Hundeelskere står bag denne kundenære virksomhed

Bag dette specialiserede firma finder man en passioneret hundeejer, som har stor erfaring med og viden om hunde. Ejeren af webshoppen har selv haft hunde i mange år og ved derfor, hvad der er godt for en hund. Både ejeren og hendes mand har en uddannelse i ernæring til hunde og andre husdyr. Uddannelsen hedder VET og står for veterinær ernærings terapeut.

Ejeren bag denne virksomhed ønsker at give sine hunde de bedste produkter, ligesom mange andre danske hundeelskere vil give deres kæledyr det bedste udstyr, legetøj, mad osv. Grundet den store kærlighed til hunde går de hos ADogDream.dk meget op i at finde de bedste leverandører med de bedste produkter, så de på deres webshop kan tilbyde deres kunder produkter og varer til hunde af høj kvalitet. Hvis du eksempelvis er på jagt efter en hundekurv, eller du gerne vil forkæle din hund med nyt hundelegetøj, er der på denne shop rig mulighed for, at du vil kunne finde netop det, du leder efter. Se blandt andet også det store udvalg af hundeseler her.