Sommerhygge på altanen kræver gode møbler

De varme, solrige sommerdage og lange, lyse sommeraftener indbyder kraftigt til, at du opholder dig udendørs, hvad end du har egen have med terrasse, en altan eller går ned i den nærmeste offentlige park. Har du en altan, men mangler du de rigtige altanmøbler for virkelig at kunne nyde årstiden, så er der nogle ting, du bør tænke over, inden du køber nye.

 

Dette bør du overveje, inden du køber nye møbler til altanen

Først og fremmest skal du overveje, hvor meget du vil bruge altanen og til hvilket formål. Når du har det på plads, bliver det nemmere at vurdere, hvilke møbler der passer bedst til det, du ønsker at bruge dem til. Derudover er det vigtigt at sikre dig, at møblerne er skabt til at stå udenfor. På den måde undgår du et større vedligeholdelsesarbejde, og at møblerne decideret går i stykker, samtidig med at du forlænger møblernes levetid. Sidst men ikke mindst bør du overveje altanens stil og hvilke farver, du synes om. Du kan se altanen fra stuen, så derfor er det er vigtigt, at du kan lide møblerne og altanens generelle udseende, da du vil komme til at se på det dagligt.

 

Hvilke møbler skal du vælge?

Når du skal vælge altanmøbler, skal du tage stilling til både bord og stole. Bordet kan fylde en del, men kan samtidig være svært at undvære, hvis du f.eks. nyder at spise ude, arbejde på din computer eller løse kryds og tværs. Når du har overvejet disse ting, har du tre muligheder:

  1. Det permanente bord. Bordet, der står ude året rundt og ikke kan klappes sammen.
  2. Bordet der kan klappes sammen, så det ikke fylder, og der bliver mere plads på altanen.
  3. Det hængende bord. Ideelt til den lille altan. Bordet hænger på gelænderet og kan i mange tilfælde klappes sammen.

I forhold til altanstole, skal du igen vurdere, hvad du vil bruge altanen til. Måske du ikke skal have et bord, men til gengæld en lækker udendørs sækkestol at dase i. Skal du have stole, der passer til bordet, bør du sørge for at prøve dem ordentligt, inden du køber. På den måde undgår du at købe klapstole, som du sidder dårligt på, men får til gengæld nogle stole, du sidder godt på, og som gør, at du har lyst til at bruge dem.

 

powered by Typeform