Det virker måske ikke som et oplagt sted at spare penge, men man kan faktisk spare en del over længere tid, hvis man vælger at skifte den traditionelle bagepapir ud med bagefolie. Man kan som bekendt ikke bruge bagepapir mere end højst et par gange, før det bliver for dårligt til at genbruge. Det kan man til gengæld med bagefolie, hvor du kan blive ved med at bruge det samme produkt igen og igen uden problemer. Det lyder smart, men hvordan fungerer det egentlig i praksis, når man skal genbruge sin bagefolie?

Sådan fungerer det

Bagefolien har en non-stick belægning, der gør det muligt at have alle mulige forskellige ting på den uden at det sætter sig fast. Når man har brugt sin bagefolie, så gælder det bare om at tage den ud af ovnen, tørre den af med en fugtig klud og rulle den sammen igen. Så kan man blive ved med at bruge den samme bagefolie igen og igen uden at skulle tænke over, om man nu har bagepapir nok. Der er nemlig intet værre end at opdage manglen på bagepapir for sent, så man skal til at anskaffe sig noget mens man bager.

Her kan du få det

Det er ikke alle steder, hvor du lige kan købe et par ark med bagefolie. Det er nemlig ikke en særligt udbredt ting endnu, men det er noget, som kunne tænkes at gøre indtog i de danske hjem inden for et par år. Det vil ske i takt med, at vi bliver mere og mere bevidste omkring vores rolle i miljøbevarelse. Hvis man vil have fat i noget bagefolie i dag, så kan man med fordel finde det på internettet, hvor man kan købe det hos en forhandler online. Det er langt den nemmeste måde at anskaffe bagefolien på, så hvad venter du på?