Svejsetråd med eller uden teflonbelægning

Hvis din virksomhed arbejder med svejseopgaver, så kan du overveje at udvide virksomhedens inventar med en større variation af svejsetråde. Svejsetråde med og uden teflon findes nemlig i store udvalg, og det brede udvalg kan være med til at gøre din hverdag lettere, når du har et bredt spektrum af redskaber at vælge i mellem.

De store forskelle i bredde, tykkelse og modstand kan give dig en enorm frihed i dit daglige virke, hvor du frit kan vælge mellem forskellige kombinationer af disse typer af svejsetråde.

Teflonbelægningens egenskaber

Teflon er et højkrystallisk materiale af plast, hvis primære egenskab er dets evne til at modstå høje temperaturer. Teflon benyttes i særdeleshed i madlavning grundet dets egenskaber indenfor temperatur, og de samme egenskaber kan bruges indenfor svejsning, hvor høje temperaturer er hverdagen på jobbet. Derfor er det relevant at overveje svejsetråde med teflonbelægninger, da disse kan benyttes alsidigt i hverdagens svejsningsopgaver.

Der leveres dog også ganske fint svejsetråde uden teflonbelægninger, og dig og din virksomhed har derfor stor frihed til at vælge i mellem en lang række af svejsetråde, som varierer på belægningstyper, faconer og alle de tidligere nævnte egenskaber.

De mange valgmuligheder

Der findes et væld af typer af svejsetråd at vælge i mellem. Disse typer har alle forskelle i deres dimensioner og modstand. Trapezbånd findes i en bredde fra 2 til 10, ligesom fladbånd også gør. Omvendt findes den snoede type kun i bredder fra 0,7 til 2. Der er derfor store forskelle på disse bånd, og du bør vælge redskaberne ud fra den opgave, der foreligger. Det suverænt brede udvalg gør dette særdeles let, da der er mere end rigeligt at vælge i mellem. Indkøbet af svejsetråde har sjældent fungeret så nemt og enkelt. Du kan derfor forsyne din virksomhed med et bredt udvalg af svejseredskaber, hvis der er behov for dette.

Comments are closed.

powered by Typeform