Tør dit tøj med den bedste tørretumbler

Der er mange fordele forbundet med at købe en tørretumbler. I Danmark er vejret ofte koldt og regnfuldt, og derfor kan man i mange måneder altså ikke tørre sit tøj på tørresnoren. Her kunne man så vælge at tørre sit tøj indenfor på et stativ, men udover at stativet tager meget plads, kan tørringen indendørs også give dårligt indeklima og fugt. En tørretumbler kan altså være med til at løse mange problemer, og i høj grad spare dig for en masse tid i den travle hverdag.

Det skal huskes

Når man køber en tørretumbler, er kapaciteten en meget afgørende faktor, da den helt skal matche den vaskemaskine man i forvejen har, eller også er på jagt efter. Det vil ikke være så fordelagtigt, hvis man på et tidspunkt står i en situation, hvor man bliver nødt til at tørre to gange, fordi der ikke er lige så meget plads i tørretumbleren, som i vaskemaskinen.

De fleste tørretumblere bliver placeret steder i hjemmet, hvor støjniveauet ikke betyder så meget. Det kunne for eksempel være i bryggerset eller i kælderen. Ønsker man derimod at placere sin tumbler et mere centralt sted – fx køkken eller badeværelse – bør man gå efter en tumbler med et lavere støjniveau.

3 tips og tricks

Hvis man vil spare plads, kan man med fordel placere sin tumbler oven på sin vaskemaskine. Her er det vigtigt, at man stiller vaskemaskinen nederst, da den er tungest.

Derudover er det vigtigt, at man renser fnugfilteret og husker at støvsuge det mindst en gang om året. Hvis filteret ikke holdes rent, bliver tumbleren alt for meget energi på at tørre tøjet.

Sidst men ikke mindst, vil mange have gavn af at sortere sit tøj. Det skyldes, at uld ikke bruger lige så meget tid som bomuld på at blive tørt. På den måde sparer man penge på elforbruget og tid på tørringen.

Comments are closed.

powered by Typeform