Er du på jagt efter gode trommestikker til dit trommesæt? Trommestikker findes i mange forskellige varianter, og det er blandt andet vigtigt at kigge på de materialerne, stikkerne er lavet af, og ikke mindst på tykkelsen af de forskellige trommestikker, der er mulighed for at købe på markedet. Du skal blandt andet sørge for at få kigget dig om efter nogle trommestikker, som ligger godt i hånden, og som naturligvis er produceret af solide kvalitetsmaterialer, således du er sikker på, at de er holdbare.

Vi vil her præsentere en række forskellige muligheder for dig, der på jagt efter den helt rigtige type af trommestikker, der passer til netop dine konkrete behov. Vi har taget udgangspunkt i nogle af de bedste og mest attraktive modeller, vi kan finde på markedet, hvor vi mener, at du får virkelig gode kvalitetsprodukter til favorable priser.

trommestikker

Trommestikker skal vælges i den rigtige tykkelse

Når du står og skal have gjort dig et køb af nye trommestikker, kan en væsentlig ting at se på være, hvilken tykkelse de forskellige modeller her. En af de tyndeste modeller, der er at finde på markedet inden for trommestikker, er den størrelse, der hedder 7A. 7A er tynde trommestikker, som blandt andet kan være gode, hvis man skal spille hurtigt, da disse tit og ofte ikke vejer særlig meget. Den smalle tykkelse, som netop syvermodellen har, gør det blandt andet også lettere for mange at lave fills, og det kan blandt andet derfor være en god løsning, hvis man skal spille musik, som går relativt hurtigt.

En anden af de modeller inden for trommestikker, som bestemt må siges at være ganske populære blandt mange, er den model, der hedder 5A. 5A er en tykkelse, som blandt mange vil blive betragtet som en standardtrommestik. Denne har en størrelse, der gør, at den vil kunne bruges til rigtig mange forskellige ting. Uanset hvilken type af musik, man skal spille, kan fem være en ganske fornuftig størrelse, og det er også derfor, at rigtig mange vælger netop denne type trommestikker.

trommestikker

Er mærket på mine trommestikker vigtigt?

En ting, som man bør overveje, i forbindelse med at man skal have gjort sig et køb af trommestikker, er selvfølgelig, om man ønsker at vælge et produkt, der kommer fra en anerkendt og stor producent. Ligesom med så mange andre produkter, findes der også velkendte mærker inden for trommestikker, og herudover findes der også nogle stikker fra mindre kendte producenter. Hvad vil så være det rigtige for netop dig, når du skal træffe dit valg? Generelt skal du regne med, at man som oftest skal betale en del mere for de trommestikker, der kommer fra en velkendt producent som eksempelvis Vic firth, der er en af de største producenter af trommestikker, der at finde i Danmark.

Tit og ofte vil man ved at vælge et produkt fra en af de større og mere populære producenter også komme af med et beløb, der er forholdsvis højt. Såfremt du står og skal have valgt dig nogle trommestikker, og du gerne vil sikre dig, du får mest mulig for dine penge, vil vi faktisk anbefale, at du lader dit valg falde på nogle, som ikke er alt for dyre. Dette skyldes, at man tit og ofte kan få lov at betale helt vildt meget for navnet. Samtidig skal man også huske på, at trommestikker bliver slidt, og at disse over tid kan knække.

Derfor kan man hurtigt købe sig fattig i stikker, hvis man køber nogle af de modeller, der er forholdsvis skrøbelige, og som samtidig er relativt dyre. Dette kan være tilfældet, hvis de kommer fra en af de større og mere velkendte producenter.

trommestikker

Køb trommestikker på nettet og spar mange penge

Stort set alle fysiske danske musikforretninger forhandler trommestikker, men det er dog bestemt ikke alle disse mange danske forhandlere af stikker, der har de samme priser på de modeller, som de forhandler. Faktisk er det som oftest vidt forskellige priser, som man kan finde hos landets mange musikforretninger, og det kan derfor gøre det til ganske god ide at kigge sig ekstra godt for i forbindelse med, at man står og skal have fundet sig nogle nye stikker til sit trommesæt.

Hvis du gerne vil sikre dig, at du får mest muligt for dine penge, når der skal købes nye stikker, så er der helt grundlæggende to ting, du bør være klar over. Først og fremmest skal du vide, at man på nettet tit kan gøre sig den bedste handel, da mange webshops, som handler med musikudstyr, tit og ofte kan tilbyde et prisniveau, der ligger på et væsentligt lavere niveau end det, som man skal betale, hvis man køber lignende eller tilsvarende produkt i en fysisk musikforretning.

Derudover skal du samtidig også være klar over, at det i langt de fleste tilfælde vil forholde sig sådan, at man på nettet kan spare sig selv for en del penge, ved at man sørger for at handle hos et firma, der sælger større mængde trommestikker per gang. Hvis du eksempelvis beslutter dig for, at du vil købe otte, ti eller eksempelvis tolv trommestikker ad gangen, kan der i mange tilfælde opnås mængderabat, og det gør det derfor til en ganske attraktiv mulighed, som du bestemt bør overveje.

En forhandler, som blandt andet har et stort udvalg inden for trommestikker, er den danske forhandler af musikudstyr, som hedder Danguitar.dk.

Her vil du som forbruger kunne finde dig en lang række forskellige typer af stikker, og der vil bestemt være ganske god mulighed for, du kan gøre en god handel, eftersom der forhandles mange forskelligartede typer af tilbehør til trommer til nogle priser, der ligger på et ganske rimeligt niveau.