Gardiner er mere end bare afskærmning af sollys og sikre privatlivet. I dag betyder de rigtig meget for boligindretningen og din personlige stil i hjemmet.

Gardiner kommer i mange typer og farver. Der findes derfor gardiner til enhver boligstil. Gardiner kan både skabe hygge og gøre dit hjem elegant, alt efter hvilken type gardin du vælger. Det er dog vigtigt at gardinerne passer godt til den stemning, der ellers er i hjemmet.

 

Du har i dag mulighed for at købe skræddersyede gardiner fra fysiske butikker, men også fra webshops. Du kan købe dig fra at få dine vinduer målt op, og du kan købe som tillæg, at du gerne vil have professionelle til at montere dine gardiner. Men hvis du selv er født med hænderne skruet ordentligt på, så kan du også selv måle op og montere dine gardiner – det kræver ikke så meget udover det rigtige værktøj.

Pris og kvalitet hænger ofte sammen

 

Der findes mange forhandlere af gardiner – nogle udbydere positionerer sig på pris, andre positionerer sig på kvaliteten af gardiner, og du betaler typisk for kvaliteten af produktet, når du køber gardiner.

 

Du finder store udbydere af lavprisgardiner så som Jysk Sengetøjslager, der også forhandler andet boliginteriør og møbler til hjemmet. Der findes dog også mindre udbydere, der har specialiseret sig i vejledning og salg af kvalitetsgardiner. Hos disse udbydere har du ofte mulighed for at få skræddersyet dine gardiner.

Skræddersyede gardiner

 

Det kan være en rigtig god idé at få skræddersyet dine gardiner til hjemmet – så er du helt sikker på, at gardinerne passer i størrelsen, og du har mulighed for selv at vælge materiale og farve uden at gå på kompromis. Her kan du sikre, at du får den rette kvalitet og, at gardinerne ikke ligner naboens.

 

Virksomheden, Uniggardin, forhandler skræddersyet gardiner via deres webshop. Her har du mulighed for at købe alt fra almindelige gardiner, til rullegardiner, plissegardiner, lamelgardiner og mange andre typer gardiner. Nogle gange træffes beslutninger bedst i hjemlige omgivelser, hvor man har tid til at vurdere situationen. Derfor har du på webshoppen mulighed for at bestille 10 gratis stofprøver, så du kan vurdere derhjemme i fred, hvilket stof dit skræddersyede gardin skal have.

 

På Uniggardins webshop finder du over 1600 forskellige dessiner, som du kan købe online. Virksomheden forhandler to produktserier; UNIG LUX og UNIG BASIC. UNIG LUX består af alle typer gardiner i højeste kvalitet, og UNIG BASIC består af helt basale produkter, hvor du finder de billigste gardiner efter må – og på denne serie tilbydes også prisgaranti.

 

Der er altså gardiner til enhver smag og til ethvert hjem. Gardiner kan være prikken over i’et i din boligretning – det handler bare om at finde de rette gardiner til lige netop dit hjem.