Vælg den rette fælgrens til din bil

Når man har en bil, som man bruger regelmæssigt og kører mange kilometer i, er det vigtigt at sørge for at kunne rengøre den ordentlig. En fast og regelmæssig hovedrengøring af bilen sikrer flere kilometer samt flere køredygtige år. Når man snakker om rengøring af biler, er det især vigtigt at have styr på rengøring af bilens fælge. Det kan være svært at finde den rette fælgrens til din bil – læs med herunder og find ud af om Sonax fælgrens er den rette til dig.

Sonax fælgrens

God rengøring og pleje er smart

Når man bruger sin bil, er det svært at undgå, at den bliver beskidt. Faktisk er skidt slet intet problem, hvis bare man sørger for at rengøre bilen regelmæssigt. Ved brug bliver især bilens fælge udsat for mange forskellige former for snavs. Dette snavs kunne blandt andet være generel vejsnavs, olie eller bremsestøv. Det er typisk de forreste fælge, som er udsat mest, fordi de bliver udsat for den største belastning. Hvis ikke man gør sine fælge rent jævnligt, risikerer man nemlig at skidtet og snavset gror fast, hvilket kan ødelægge lakoverfladen og endda gøre fælgene endnu mere modtagelige overfor snavs. Derfor kan de også være svære at rengøre med almindeligt sæbevand, og det er her Sonax fælgrens kommer ind i billedet.

Brug Sonax fælgrens og få rene fælge

Står du og skal finde ud af, hvilket mærke inden for fælgrens du har brug for, er Sonax et godt bud. De har nemlig selv udviklet en speciel syrefri rens, som kan bruges ved både letmetal- og stålfælge. At det er syrefri betyder, at det ikke angriber bilens metal eller lak, og det er meget nemt at anvende, da det er en spray. Det skal blot sidde på fælgene i et par minutter og skylles af med vand, efter man har gået hver enkelt fælge over med en svamp. Det er dog smartest at rengøre fælgene, inden man kører, da de ikke må være overophedede, inden fælgrensen kommer på. Dette kan nemlig tørre væsken i stedet, og det kan forringe rengøringseffekten. Efter rengøring kan man supplere med nogle af de andre Sonax produkter for et endnu bedre resultat.

Hvis du vil finde mere information omkring Sonax fælgrens og deres mange andre produkter så klik på linket. Der vil du også kunne finde tips og tricks til nem rengøring af bilen.

No comments yet.

Skriv et svar

powered by Typeform