Vælg totalentreprenøren til din omfattende renovering

Står du med et stort og omfattende projekt i hænderne, så kan det hurtigt virke uoverskueligt og alt for tidskrævende.

Det kan også være, det virker som et for stort projekt at klare en nedrivning. Det er her, man med fordel kan vælge at bruge en totalentreprenør.

Hvornår burde du vælge en entreprenør?

Når du skal vælge imellem en totalentreprenør eller selv tage den komplette styring til at klare opgaven, så er der en del faktorer der spiller ind. Alt efter størrelsen af projektet, så kan det nogle gange være en god ide at bruge en totalentreprenør til opgaverne.

Når man skal vælge imellem de to muligheder, så er det altid størrelsen som bestemmer. Hvis du f.eks. skal have ordnet vinduerne og malet væggene, så er det ikke den form for entreprenørløsning, du burde vælge. Her burde du blot finde en tømrer, der kan hjælpe med opgaven.

Kommer man dog til de større opgaver, det kan være at man vil have revet huset ned samt opsætte et nyt.

Så kan det ofte være den bedste ide at vælge en totalentreprenør løsning.

Det er primært ved opbygning af huse, lager eller større virksomheder som bruger totalentreprenører. Det er primært fordi, at man ikke selv skal stå for arbejdet samt er sikker på, at det bliver gjort ordentligt og pænt.

Hvad får jeg ud af en totalentreprenør?

Når du vælger at bruge en totalentreprenør, så er der en lang række fordele.

Det er vigtigt, at man husker, at det kræver, at entreprenøren godkender opgavens omfang, før det kan lade sig gøre. Det gør de som regel på opgavens omfang. Men bliver typisk godkendt, ellers alternativt bliver der tilbudt en lignende løsning.

Det kan være du vælger, at det gamle hus i bor i skal rives ned, hvor et nyt skal opbygges. Det kan her være en god ide at vælge en totalentreprenør løsning, især fordi du her ikke skal betale timepris med virksomheden får fastsat en pris på forhånd.

Når det kommer til totalentreprisen, så får du absolut frihed. Du skal som sådan ikke stå for noget ved byggeriet. Du bliver dog løbende opdateret og du kan sparre med projektlederen. Det er på samme måde du kan stille krav, hvis du har nogle specielle ønsker.

Når du vælger totalentreprenør løsningen, så kræver det ikke noget fysisk arbejde af dig i forhold til koordinering. Du har en projektleder, han vil stå for alle tømrerne og de andre nødvendige arbejdere.

Du aftaler en fastramme med selskabet, så vil de 9/10 af gangene holde sig inden for tidsrammen.

Hvis du har specifikke ønsker i forhold til bygningen, så kan du også bede om dette til projektlederen.

Det kan være, at du planlægger en tilbygning af en større træterrasse til bygningen. Hvis du så hertil har et ønske om en helt speciel træsort, en der matcher jeres image, så kan du vælge her og meddele det videre til totalentreprenøren.

Spar tid

Når du skal lave større opgaver, så er der meget tid at spare ved en totalentreprenør løsning.

Ofte kræver det en række forskellige tilladelser både fra myndighederne, men nogle gange også fra de omkring liggende steder. Det kan meget ofte være en besværlig proces, samt kræve en masse samtaler med en række forskellige kontaktpersoner.

Med en totalentreprenør løsning, kan du slippe for alt dette. Her kan du nemlig overlade dette til totalentreprenøren. De er nemlig vant til at håndtere tilladelser samt de administrative opgaver som er nødvendige.

Med andre ord er der altså rigtig meget tid samt besvær at spare ved at vælge total løsningen.

Comments are closed.

powered by Typeform