Vælg et værkstedsgulv med minimal vedligeholdelse

På et værksted er der hver dag stor daglig trafik både med personer i tunge sikkerhedssko samt maskiner, som skal anvendes til at udføre et stykke arbejde. Derfor er det vigtigt at have den rette gulvbelægning, som ikke sætter begrænsninger for, hvordan arbejdet kan udføres. Gulvet skal være slidstærkt og kunne holde til de tunge maskiner, som hver dag køres frem og tilbage på værkstedet.

En god gulvbelægning, som passer til ethvert værksted, kan være epoxy gulv, som tåler høj belastning gennem mange år. Epoxy gulvbelægning holder typisk længere end en almindelig gulvmaling, og derfor vil der ikke så ofte være behov for at tømme lokalerne for at vedligeholde gulvet med en almindelig gulvmaling for værkstedet.

Fugefrit gulv er lettere at rengøre

Når der arbejdes på et værksted, er det helt naturligt, at det sviner lidt, og der kræves derfor en form for rengøring for at holde værkstedet flot og præsentabelt. For at optimere rengøringen kan der være mange fordele i at vælge et fugefrit gulv. Et gulv uden revner er meget lettere at rengøre, og der kan derfor være meget arbejdstid at spare på selve rengøringen. Arbejdstiden kan i stedet anvendes mere produktivt og dermed skabe mere værdi for virksomheden.

Samtidig vil det være lettere at få værkstedet til at fremstå flot og renligt overfor kunder, som kommer og går i hverdagen. Der findes flere typer af fugefrie gulve, men epoxy gulv vil være den oplagte løsning til et værksted. Epoxy gulvet kan klare det hårde slid, der forekommer på et værksted, og samtidig koster det ikke en formue at få lagt.

epoxy gulv

Gå efter en erfaren gulvlægger

Når det kommer til gulvlægning, så er det vigtigt at vælge en gulvlægger, der har en vis erfaring. Erfaring er med til at skabe det bedste resultat, da gulvlægning kræver mere end bare de rette materialer til at udføre arbejdet. Det er vigtigt, at gulvlæggeren har kendskab til det materiale, som han arbejder med, da han dermed ved, hvordan belægningen skal fordeles for at give dig det bedste resultat. Brug derfor lidt tid på at finde det rette firma, som kan give dig et nyt og brugbart gulv på dit værksted.

www.kigindustrigulve.dk kan du læse mere om fugefrit gulv som epoxy gulve. KIG Industrigulve er en erfaren gulvlægger, som giver garanti for et godt resultat.

Comments are closed.

powered by Typeform