Vild med natur? Måske en rejse til Tanzania er noget for dig

Afrika er et land, der har en masse at byde på, og dette gælder ikke mindst natur og ude liv. Så er du en, der går op i natur, og ønsker du at udforske naturen uden for Danmarks grænser, så kan Afrika være et godt sted at rejse til, da du der kan få en masse oplevelser, som netop indebærer natur. Tanzania ligger i det østlige Afrika, og er et af de områder i Afrika, som har en masse at byde på, når det gælder natur og ude liv. Prøv en rejse til Tanzania og oplev Afrika fra en af landets mest autentiske sider.

Tanzania for de naturinteresserede

Det er ikke tilfældigt, at det ofte er Tanzania, som dem, der er interesseret i natur og ude liv, vælger at rejse til. Det er der nemlig en helt særlig grund til. Vidste du for eksempel, at en tredjedel af Tanzanias samlede areal er dedikeret til nationalparker? Derudover er Tanzania også det område, som har den aller højeste koncentration samt variationer af dyr. Du kan i Tanzania altså opleve enorme mængder af dyr, og naturen er helt fantastisk og ganske enkelt enestående smuk. Det er derfor heller ikke uden grund, at Tanzania også ofte kaldes for verdens bedste safariland. Der er derfor god mulighed for både at opleve dyr og natur og rig mulighed for at opleve dette gennem en safaritur.

Forstil dig, at du kommer kørende i en Jeep og både er omgivet af løver, elefanter, zebraer og giraffer. Kigger du til den ene side, står der en flok zebraer og græsser og til den anden side giraffer, som fanger blade fra træernes toppe. Det bliver ikke mere autentisk end dette. At opleve dyrene i deres naturlige omgivelser, er ganske enkelt enestående og er uden sammenligning med de måder, man måske ellers kan opleve dyrene på. Dyr i fangeskab eller i zoologiske haver, fungerer og lever slet ikke et liv som dyrene, der får lov til at passe dem selv og leve i deres naturlige omgivelser, og netop derfor er det også ganske specielt og en kæmpe oplevelse at se, hvordan dyrene trives i deres vante rammer, hvor de hører til. Det er derfor et must at tage på zafaritur, hvis man rejser til Afrika for at opleve den unikke natur og det unikke dyreliv.

Oplev verdens 8. Vidunder

I Tanzania kan du derudover også opleve en af verdens vidundere. Du kan nemlig opleve Ngorongoro Krateret, som ubetinget er et af verden helt unikke naturvidundere, hvorfor det, som naturinteresseret på en rejse til Tanzania, er et absolut must at opleve. Også her er dyrelivet helt fantastisk, blandt dyrene i Ngorongoro Krateret kan både elefanten, bøffel, løver, de sorte næsehorn og leoparden opleves. Her er det særligt næsehornet, som tiltrækker mange turister, da dette ellers er en sjælden gæst i mange andre områder.

Der er altså masser af muligheder, og Afrika og Tanzania specifik, er et land, som er værd af overveje en rejse til.

Comments are closed.

powered by Typeform